Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (707)

plakát

Na mušce - Série 4 (2022) (série) 

Poslední série byla jedna velká jízda. Skotská vražedkyně  neměla chybu a ačkoli se mimo vynikajícího Kim Bodnii takřka nevyskytovaly v ději mužské postavy, byla to i tak testosteronová jízda :-) Kéž by tak skvěle a v pravý čas dokázaly končit i jiné seriály.

plakát

Batman (2022) 

Jednoznačně nejtemnější a nejdepresivnější Batman všech dob. Jako psychologické krimi funguje výborně, ale jako superhdinský film... To bohužel už ne. Technické vychytávky dělající Batmana Batmanem se ve filmu vyskytují velice sporadicky a vlastně i úplně k ničemu. Prostě jen tak aby film mohl tvrdit, že je Batman i když by to jakýkoli detektiv bez masky mohl řešit úplně stejně.

plakát

Šéfka - Rodina především (2022) (epizoda) 

Seriál stále vybočuje ze zavedených klišé (Specialisté, Policie Modrava a další a další stejné série jen s jinými herci). Případy jsou zajímavé a navíc vývoj vztahů mezi členy týmu se posouvá díl od dílu kupředu.

plakát

Vánoční chata (2019) (TV film) 

Pohodový tv film plný romantiky, ale zároveň i plný stupidních dialogů s absencí humoru.

plakát

Superintelligence (2020) 

nuda bez využití potenciálu zápletky, smutné je, že to nefunguje ani jako komedie, ani jako romantický film a ty 2-3 vtipné momenty z filmu to nezachrání

plakát

Bigbug (2022) 

Podle traileru to vypadalo zábavně, ale celkově bída s nouzí. Jedná se spíše o divadelní jednoaktovku vsazenou do filmových kulis doplněných o slušné digitální triky. 90% rozhovorů lidských herců se týká jen sexu, tak "nejzábavnější" jsou zde roboti.

plakát

Na mušce - Série 2 (2019) (série) 

Sandra Oh ustupuje do pozadí a druhou sérii si pro sebe ukradla skvělá Jodie Comer. Skvěle jí sekundují i Kim Bodnia a Fiona Shaw.

plakát

Na mušce - Série 1 (2018) (série) 

V první sérii se drží Jodie Comer ještě trochu zkrátka, ale už i tak je seriál blízko ke 4*.

plakát

Šéfka - Rozhodnutí (2022) (epizoda) 

Linka případu velice slušně zpracovaná, zajímavé prostředí a zápletka. Co se ale nejvíc povedlo je další posun v tajném vyšetřování vraždy manžela...

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Skvěle zvládnutý výlet do Star Wars světa. Detaily vždy perfektně zapadaly do universa SW a komorní víceméně westernový příběh neurazil. Ming-Na Wen byla úplně úžasná role podobná Kavalerii ze SHIELD jí padla jak ušitá na míru.