Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (15)

plakát

Disjointed (2017) (seriál) 

Strizlivej 3*, zkourenej 6*

plakát

Zlatá sedmdesátá (1998) (seriál) 

"Chlap, kterýho pojídá obrovská škeble? No, nejsem Sikmund Freud ale... " Skvost za skvostem :D

plakát

Durarara!! (2010) (seriál) 

Musím se přiznat, ale Durarara! je mým prvním anime od dob původních Pokémonů, takže nejspíš objektivní moc nebudu. Stejně jako s mým prvním japonským románem i s prvním anime přichází šok hned s prvními scénami - nejvíce pak asi u první akční scény, do které vám vesele hraje jazzový podtext. Je to přehnané a zároveň decentní, je to dětské a zároveň by jste to dítěti nikdy nepustili, je to vážné a zároveň postavené na hlavu a hlavně to má propracovanou strukturu a scénář, i když jsi na konci skoro každého dílu řeknete jen zoufalé "WTF?!" První opening umim do teď nazpaměť, pro mě asi věčná hymna japonského anime. Jasných pět, doufám, že další mé zkušenosti s anime budou ještě lepší, i když pochybuji. "Ooooorihara Izayaaaa!!!!"

plakát

Světová válka Z (2013) 

Takovýho potenciálu... Škoda, že šéfové z Hollywoodu si radši naplní svoje bezedný kapsy, než aby vsadili na film, kterej, když to přeženu, nebude postavenej na akčnim stavění pyramid ze zombieků. Škoda nedotažených myšlenek, škoda typického "čim víc klišé, tim víc peněz"....ale stejně jsme se u toho s kamarádem hodně nasmáli, stejně Brad a hlavně - trochu pokrytecky - když dělají soundtrack Muse, tak vážně nemůžu dát míň jak za 4* =)

plakát

Learn English with Ricky Gervais (2012) (pořad) 

Já nevim, co se tady řeší. Snad si vážně nemyslíte, že účel tohohle "seriálu" je vážně někoho naučit anglicky. To, že je RIcky prase jak ve výslovnosti, tak i normálně je snad jasný každýmu, kdo se na to podívá a já se teda královsky bavil. Prakticky jsem se nepřestal smát absurditě tohohle celého nápadu. Rickyho smysl pro humor mám rád a v kombinaci s Karlem neni co vytknout.

plakát

Justin Bieber: Never Say Never (2011) 

Nebudu hodnotit, protože jsem dokument nedokoukal a jak tu hodně lidí psalo, hodnotit to na základě vztahu k Biebrovi je značně nefér... Po 15 minutách jsem to vzdal. Banda amíků, co si žije ten svůj american dream a do toho jeden rozmazlenej spratek, co se i v 15 chová hůř, jak muj osmiletej brácha. Ano zpívat i hrát na bicí asi umí, ale to umí dalších x set tisíc lidí taky, takže nechápu, co je na něm tak vyjmečnýho. Navíc ten kripl, kterej mu skládá songy musí bejt na solidních drogách, protože proč má sakra malej kluk zpívat o zlomenym srdci a o tom jak se nemáš nikdy vzdát. Jo rodiče se rozešli, ale když potřeboval bicí, tak dostal bicí...dvoje...řadový americký děcko, nic víc... .

plakát

Něco jako komedie (2010) 

"If you're not busy beeing born, you're busy dying." Zamiloval jsem se. Zamilovaj jsem se do všech hlavních postav tak strašně moc. S Keirem jsem se samozřejmě plně a účelně stotožnil, Emma je (nejen po své tetě) naprosto úžasná a Zach...Zach je persona sama o sobě. Osobně jsem ho měl možnost snad poprvé vidět také v trochu vážnější roli, které samozřejmě přidává kapku svého osobitého humoru, který na něm mám tak rád, a díky kterému ho také tak obdivuji. Jsem ale také rád, že mi dokázal, že ze sebe nemusí dělat šaška aby ve filmu zazářil. Toto vše podtrhuje úžasný soundtrack, jen tak namátkou například vynikající The XX (Intro) nebo The Middle East (Blood). Vytknul bych snad jen ty zdlouhavé řeči o tom jak všichni musíme najít sami sebe a podobně. Je mi jasné, že to k tomu patří, ale mně prostě připadá, že řešení většiny takovýchto filmů je prosté nalezení oné "životní lásky". Nic víc, nic míň...

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

...a cenu za nejsympatičtější filmovou postavu získává...

plakát

Linkin Park: Road to Revolution (Live at Milton Keynes) (2008) (koncert) 

Jen si mohli odpustit toho Jay-zeho...asi jen to jen muj osobní názor, ale nikdy mi k LP moc nesednul...ať zůstane u Rihany =) ...jinak 110% zážitek a to jsem viděl jenom záznam. Nedovedu si představit tu extázi být přímo na místě....