Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (104)

plakát

Bez doteku (2013) 

Nepřesvědčivé a prázné drama.

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Nevšední dávka romantiky, i když se to mnohým nezdá. Příběh muže a ženy zkoušených osudem, melancholická atmosféra jižanského maloměsta a vše doladí nepředvídatelný příběh přítelkyně Jo, který v závěru rozhodně překvapí. Mně se to líbilo i přestože zde film získal velkou řadu kritických hodnocení. 4 a kousek hvězd.

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Známá divadelní konverzační tragikomedie Srpen v zemi indiánů ve filmovém zpracování s hvězdným hereckým obsazením a hutnou atmosférou. Avšak trošku velká nuda...

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Dvě a kousek hvězdy a to díky tomu, že se jedná o legendární Čtyřlístkové hrdiny z dětsví. Vcelku překombinovavá dějová linka a až trapně vnucující se product placement!!! Ve filmu je nicméně celkem dost světlých momentů, včetně skvěle vybraných propůjčených hlasů hrdinů.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Zde se Allenovský rukopis nezapře. Pro mě jeden z nejlepších Woodyho filmů vůbec. Rafinovaně vystavěný. Výborná Cate Blanchet jako Galadriel.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Tak v kině po shlédnutí filmu jsme se shodli na tom, že je to tak na 3,5 hvězdy + skvělá hudba, která "bohužel" je mnohdy silnější než samotný příběh.

plakát

Lásky čas (2013) 

Dokonalé. Pět hvězd *****.

plakát

Ledové království (2013) 

Slabší animák, ale ne nejhorší. Dost mi vadilo, že se tam tolik zpívá (možná v originále by to bylo lepší). Hlavními tahouny byli bezesporu sněhulák Olaf a sob Sven. Tak 2,5 ledových hvězd...

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Teatrální omamný kýč. Velkolepé, efektní a barvité, ale takový Velký Gatsby má prostě být, takže proč ne... 4 až 5 hvězd.