Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (104)

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Tak v kině po shlédnutí filmu jsme se shodli na tom, že je to tak na 3,5 hvězdy + skvělá hudba, která "bohužel" je mnohdy silnější než samotný příběh.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Teatrální omamný kýč. Velkolepé, efektní a barvité, ale takový Velký Gatsby má prostě být, takže proč ne... 4 až 5 hvězd.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Zde se Allenovský rukopis nezapře. Pro mě jeden z nejlepších Woodyho filmů vůbec. Rafinovaně vystavěný. Výborná Cate Blanchet jako Galadriel.

plakát

Galimatyáš (2009) 

Snímek odpovídá svému názvu úplně dokonale. Je to jeden překombinovaný bláznívý zmatek, ovšem geniálně promyšlený. Chvílema úsměvné, avšak kde jsou ty časy na Montmartru s Amélií...

plakát

V domě (2012) 

Hra s románem na pokračování, která je v rukách dospívajícího chlapce. Co jsou jeho představy a co je skutečnost? Ozonovský průměr.

plakát

La Luna (2011) 

Krátké, zlaté, rozkošné. *****

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Zcela určitě pro mě největší seriálové překvapení poslední doby. Typově perfektní dvojici Sherlock - Watson to sedí. Miluju charisma novodobého Sherlocka. 5 hvězd.

plakát

Marie Antoinetta (2006) 

Kirsten Dunst byla v roli Marie Antoinetty výborná. Přesvědčivé zpracování příběhu francouzské královny, esteticky krásné a takové půvabné a čisté. Donutí i trochu popřemýšlet, zejména, když se procházíte po zahradách ve Versailles.