Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Od prvního dílu Harryho Pottera, jsem přemýšlela, jak to asi bude zakončené, jak to zfilmují. Kvůli tomu, jsem ani nečetla knížky, těšila jsem se na to, že u toho budu sedět a netrpělivě koukat. A tak se i stalo. Mám ráda všechny díly Harryho, ale tenhle je bezpodmínečně nejlepší, bude to asi tím, že je to velké finále. Celý ten díl je vlastně jen dramatický, odhalují se v něm odpovědi na všechno, co jsme v předchozích dílech nepochopili. Byl to jeden velký převrat a konečné vyvrcholení způsobil konec všeho strachu, co z toho filmu šel, o efektech ani nemluvím. Famózní.

P.S. Miluji Tě

P.S. Miluji Tě (2007)

Sladké, smutné, depresivní, lidské, zábavné. Opravdu si nevzpomenu na poslední romatický film, co by mě dohnal k slzám, co by ve mě zanechal pocit nad tím filmem přemýšlet. Všechny ostatní jsou založené na stejném principu, ale tohle se liší nebo je to jen skvěle zpracované? Srší z toho nenahraditelný pocit té lásky, té jemnosti, nežnosti, nemůžu si pomoct, pohltilo mě to! Až jednou dostanu chuť poplakat si a rozplývat se nad romantikou, pustím si to znovu. Kouzelné!

Ti druzí

Ti druzí (2001)

Konečně horor, který nezakládá strach na překrvených scénách a nespoléhá na lekačky v muzice. Hltala jsem ten děj očima a ušima a pěkně sem se i bála, což přiznám. Kidman byla dokonalá, děti výborný a celý film je takový zákusek na dobrý spaní. :-)

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

"Slibujeme, že se nehneme z místa..on obzvlášť ne." Vtipná komedie s velkou hrstkou černého humoru. A jak skvělá komedie! Přiznám se, že z určitých hlášek jsem se zajíkla smíchy. Milý podívání na pouto přátelství a špetka toho smutku. :-)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Tim Robbins a Morgan Freeman jsou bezkonkurenční, to bez pochyby, Tvoří neobyčejnou, věrohodnou dvojici, která učaruje snad každého. Film, který se musí vychutnat do konce a možná bych se na to dokázala dívat i déle. Každopádně geniální a můj oblíbený film. :-)

Sedm

Sedm (1995)

Myslím, že logika filmu a herci na mě nikdy nezapůsobili tak...skvěle. Bože! Není na to co říct, všechno bylo promyšlený do posledního bodu, zahrané do vynikajících scén, pasáží všeho. Aaa!

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Jsou filmy, které když shlédnete tak vás doprovázejí nějaký čas a zanechávají ve vás jakýsi zážitek. Někdy vás i pronásledují ve snech a máte hroznou touhu na ně koukat pořád dokola. Jako by jste se do něj zamilovali. Podivuhodný případ Benjamina Buttona je zdánlivý příklad tohohle pocitu a ukazuje, že obyčejné kmitání postav na plátně je neuvěřitelně hřejivým pocitem tam někde v hrudi. Klaním se, smekám, tleskám, uznávám a pláču.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Moje jasná top jednička bez který se neobejdou žádný Vánoce. Na to, že český filmy zrovna dvakrát nemusím, tenhle je teda nadprůměrnej, s nadprůměrnými hereckými výkony. U žádný americký komedie se nezasměju tolik, jako u Pelíšků, poctivý, český komedie.

Nagano 1998 - hokejový turnaj století

Nagano 1998 - hokejový turnaj století (1998)

Ze svých dvou let, kdy se Nagano odehrávalo sem si toho moc neodnesla. Ale tolik radostných příběhů, videí a záběrů, které jsem viděla a poslouchala, jsem si Nagano zamilovala. Při sledování tohoto dokumentu se mi při každým klíčovým gólu draly slzy do očí a naskočila husí kůže. Miluju hokej.