Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (130)

plakát

Brána temnoty (2015) 

Takové lepší tři hvězdičky, mělo to hodně dobře našlápnuté, ale posledních 10-15 minut bych čekal troch propracovanější.

plakát

Zmizení (2013) 

Kvalitní snímek, který nutí diváka držet pozornost po celou dobu, aniž by to diváka obtěžovalo, ba naopak, hltá každou minutu a je zvědavý co přinesou další okamžiky. Nemám tomu absolutně co vytknout, výborné ve všech směrech, dobře vymyšlené, skvělé obsazení, žádné nudné pasáže, tak jak to má být.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Ty tři hvězdičky jsou nejspíš moc, ale dvě mi přijdou málo, takové dvě a půl a bylo by to akorát. Hraje si to na velký film plný akčních scén, ale ono ne, je to takové utahané.

plakát

Rezistence (2015) 

Poměrně nezáživné, nudné dialogy, akce o ničem. Divergence mě bavila, ale toto bylo hodně slabé.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Zajímavý příběh, ačkoliv na můj vkus ne příliš chytře rozvinutý a bohužel logika příběhu dost pokulhává. Člověka se po většinu filmu drží otázky, na které vidí jasné a přímočaré řešení, ale bohužel samotné postavy jak kdyby tyto otázky vůbec neznaly.I přesto to byl dobrý film, akorát mu chybělo logické vysvětlení děje, což by z něj dělalo skvělý film.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

K začátku jsem měl strach, aby se z toho nestala typická česká "pohádkoblbost", kterých v poslední době mnohonásobně přibývá, ale nakonec jsem byl velmi rád, že se z toho povedlo "vykouzlit" něco, co je (aspoň dle mého názoru) pro diváka "stravitelné". V mnoha částech vtipná pohádka a na dnešní poměry nadprůměrná.

plakát

Góóól! III. (2009) odpad!

Tohle by bylo hodně špatné i jako samostatný film, natož jako pokračování výborných dvou předchozích dílů. Děj naprosto o ničem a ty otřesné green screen scény tomu zatloukly poslední hřebík do rakve.

plakát

Rasputin (2011) (TV film) 

Zajímavý snímek ze zajímavé doby. I když ve filmu místy o nic nejde, za zhlédnutí to stojí, avšak člověk od toho nesmí čekat srdcervoucí podívanou.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Ten film má své kouzlo. Hlavně skvělý hudební doprovod.

Ovládací panel
2 body