Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Western
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Studnice všech hlášek, paradoxů, vtipů a humoru, grimas, posměšků a absurdních scén až se za břicho popadáte. Čtyři členové ztraceni v pustém vesmíru, osídlující obludná hladová monstra, nebezpeční mimozemšťané a krvežízniví replikanti, servírující zábavu natolik skvělou, jež dosahuje až do vzdálených koutů nekonečného vesmíru. Ač jsem nepříznivec žánru sci-fi, Červený trpaslík tvoří čestnou vyjímku. Naprosto vynikající, do kolen srážející, český dubing. A Rimmer je král.

Yeonae shidae

Yeonae shidae (2006)

Neskutečně procítěná vztahová podívaná jednoho páru, který si přes prožitou bolest přestal být jist ve své neskonalé vzájemné lásce a ztratil jistotu ve společné štěstí. Výjma občasného natahování a nastavování se jedná o přesné podání spletitosti lásky dvou lidí, která je představena se všemi jejími neduhy i klady, kdy jsem kolikrát pochyboval o scénáři a věřil, že oni báječní herci své charaktery skutečně žijí, nikoli hrají. Téměř královské/mistrovské podání zranitelné Ye-jin Son, jejího hereckého partnera Woo-seong Kam a ostatních, kteří společně utvoří pandořinu skříňku mezilidských vztahů, u kterých si jsem si vychutnal kompletní škálu emocí od štěstí a veselí, až po upřimný smutek a dojetí. Nejsilnější seriálový zážitek, jaký jsem doposud zažil.

Doktorka Quinnová

Doktorka Quinnová (1993)

Ano Doktorka Quinnová sem tam pro své suveréní názory lezla na nervy. Pak tu byl ale naštěstí Sally (nejlepší postava seriálu). Plus spoustu dalších dobrých vedlejších postav. Je zde taky spoustu indiánů, a to se cení. Sem tam nějak zapracovaná historická postava a událost. Fanoušci divokého západu mohou být v podstatě spokojení.