Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (27)

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Proč se nemůže nechat slovenská pohádka v původním znění? Dabing ji dle mého názoru akorát uškodil.

plakát

Princ Mamánek (2022) odpad!

Mám ráda české filmy, miluju české pohádky, ale tohle bylo co proboha?? Snaha o hororové prvky byla totálně mimo mísu - btw pro malé děti trošku i moc, ne? Trapné čarodějnice, trapný oběšenec ve skříni a ještě trapnější rádoby vtipný přesun rakví lesem. Nebo co ten strom??? Bože. Potenciál filmu pro mě absolutně nenaplněn - vždyť z toho by byla tak úsměvná pohádka. Škoda.

plakát

Anne s E na konci (2017) (seriál) 

První 3 - 4 díly pro mě byly velmi rozpačité. Anne mě štvala a já jsem váhala, zda u seriálu zůstat. Nakonec jsem zůstala a jsem hrozně ráda. Anne mi přirostla k srdci, její postava a se krásně vyvíjela a postupem času i zklidnila. Já jsem si uvědomila, že je to po dlouhé době nějaký seriál bez vražd, kde se jen nechávám unášet dobou a jejich zvyky. Poslední dva díly pro mě byli trošku zrychlené - klidně se dalo ještě něco vykouzlit a mě je teď líto, že jsou natočené pouze tři série.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Půl filmu čekáte, až to přijde... ta scéna, kdy náboje i těla litaji všude kolem.. Jakmile to přijde, je to prostě masakr!

plakát

Taxi 121 (2016) 

Pokud je na začátku filmu věta: Inspirováno skutečnými události, očekávám, že na konci filmu mi bude vysvětleno, co se stalo s obětí, kdo byl vrah, jak vrah dopadl - byl chycen? nebo jen stale na svobode? atd. Film me jinak mile překvapil.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Kniha, která je předlohou filmu, je pro mě tou nejslabší ze všech, které Jojo napsala, takže musím uznat, že jsem byla trošku zklamaná, že se zrovna tenhle titul se zfilmoval. Nakonec mě ale film velmi překvapil. Emilia je skvělá herečka a tahle role jí opravdu sedla.

plakát

The Boy (2016) 

Na můj vkus velmi pomalý začátek.. Pak se to ale rozjede, hltám každou scénu a ke konci nemůžu uvěřit, že uz se mi ukazují titulky. Jako opravdu? Nedostanu žádné vysvětlení? Nic navíc se nedozvím? Škoda.

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) 

Opravdu nechápu, proč je ve slovenské pohádce třeba dabingu.. Co se týká dějové stránky, opět jako včera, ze slabšího soudku. Nemyslím si, ze bych tuto pohádku chtěla ještě někdy vidět.

plakát

Mimoni (2015) 

Dle mého názoru, trailer prozradil zbytečně mnoho.. Ano, občas tam byla vtipná scénka, ale pro mě osobně žádná sláva. Vzhledem k tomu, že cílová skupina jsou děti, dávám o jednu hvězdu víc, než jsem původně zamýšlela.