Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Thriller
  • Akční

Recenze (8)

plakát

Kluci z hor (2018) 

Novodobá Fany, ale tentokrát v kalhotách. A Neckář, jako farář, naprosto nevěrohodný.... Vydržel jsem u filmu, protože jsem pořád čekal nějakou změnu... nic nepřišlo.

plakát

Nikdy neotírej slzy bez rukavic (2012) (seriál) 

Tak to bylo něco. Opravdu mega silný film a perfektně natočený, zahraný... fakt nemám co bych mu mohl vytknout. Dostal mě.

plakát

Zabil jsem svou matku (2009) 

co by jsi dělala, kdyby jsem dneska zhebnul? .... Zemřela bych zítra. vau. zajímavý film. Chvilkami trošku leze na nervy, ale vyprovokuje k přemýšlení. čtyři hvězdy - snad právem.

plakát

Pomáda (1978) 

Taková pěkná muzikálová klasika. Několikrát se člověk přistihne při úsměvu na své tváři. Děj je profláknutý, tak o něm psát je zbytečné. Ale fakt je ten, že kdykoliv je Pomáda na televizní obrazovce, tak se nějak člověk uvelebí do svého křesla, nalije dobrého moku a ví, že prožije pár dobrých minut s Olivií a Travoltou

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Nevěřím, že by hlavním záměrem tohoto filmu bylo nás diváky rozbrečet, ale podařilo se. Určitě jsem nebyl sám. Téma náročné, bolavé, citlivé, ale pravdivé. Některé scény, tak trošku mimo realitu (tedy podle mě), ale odpouštím jím to. Herecky velmi věrohodné. Filmů s touto tématikou – postižených lidí, bylo natočeno spoustu, ale tady jsem byl zasažen přímou ranou. Po shlédnutí si člověk tak nějak uvědomí, že zdraví – jakožto dar – není samozřejmost.

plakát

Hon (2012) 

Film se rozjížděl pomalu, ale nádherně. Hlavní role ztvárněná báječně, nemám žádnou výčitku – prostě pan herec. Po shlédnutí výkonu pana Madse Mikkelsena, jsem zatoužil vidět další filmy s ním. Pár jsem ji shlédl, ale tady je jeho výkon excelentní. Myslím, že tento film, by měl být „povinným“ pro všechny studenty učitelství. Musím ocenit i velmi kladně kameru, protože ta severská zima v podání kameramanova objektivu je nezapomenutelná.

plakát

Edith Piaf (2007) 

Dal jsem tomuto filmu pět hvězdiček a podle mého názoru zasloužených. Piafku mám rád od dětství a její písně pro mě moc znamenají. S velkou nadějí jsem očekával tento film. A nezklamal. Fantasticky Piafku ztvárnila Marion Cotillard, doslova mě dostala do kolen. A to nejen při fantastické scéně, kdy vyjadřuje svou bolest nad ztrátou milovaného přitele, ale i úžasně zahranou scénou, kdy byla nemocná. Hudba báječná a kamera vynikající. Film, který není ztrátou času a stojí za to vidět ho i vícekrát

plakát

Hypnotizér (2012) 

Na tento film jsem byl opravdu moc zvědavý, protože jsem přečetl knížku, která mě docela zaujala. Bohužel musím konstatovat, že knížka byla opravdu lepší. Přišlo mně ve filmovém zpracování velké ochuzení základního děje a také to, že se velmi často filmaři a scénárista odchylovali právě od knížky. Ale neberu to za ztracený čas. Jen jsem už viděl podle knížek mnohem lepší filmy.