Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (162)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Mám rád filmy Terrence Malicka, takže tohle jsem si vychutnával od začátku do konce. Jen jsem ke konci přemýšlel, který kousek z Lea ještě odpadne... Tom Hardy úžasný.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Úžasná hodina a půl McAwoyova hereckého koncertu, který ke konci místy ztrácí dech, aby šel na ruku divákům očekávající velkolepé zakončení. Shyamalan se vrací ve velmi dobré formě a teď už jen čekat a doufat ve Vyvoleného 2. Díky, Bruci :D

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Velmi příjemné překvapení. Pěkná procházka Paříží 20. let.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Bez debat nejlepší Wolverine, který kdy byl natočen. Skvělé zakončení jedné éry.

plakát

Columbo: Vražda na předpis (1968) (TV film) 

Úžasný vstup do columbovského světa... Éště jsem se chtěl na něco zeptat :D

plakát

Příchozí (2016) 

Skvělý film! Pocitově něco mezi Stromem života a Interstellarem, které jsou řízlé Looperem. Vizuální vyprávění, které mnohdy nepotřebuje ani slovní sdělení, je až uhrančivé (o to víc, že se celý film točí kolem překladu :D). Navíc skvělý soundtrack, který k filmu sedne.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Povedené, vtipné, i když plné předpokládaných zvratů v ději a s tradičním disneyovským poučením. Jen si myslím, že se u toho pobavili dospělí pomalu víc než děti. Hvězdička navíc za skvělé lenochody, kdo byl na úřadě, nemohl se nebavit.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Hodně slušně udělaný thriller, který by fungoval i sám o sobě mimo univerzum komiksových postav, ale který položil další podstatné součástky do marvelovské mašiny. Uvidíme, jak se s tím vypořádají třetí Avengers.

plakát

3-iron (2004) 

Skvěle udělaný film, který se postupem času rozvíjí jako květ až do závěrečných strhujících pěti minut...

plakát

Spotlight (2015) 

Dobře natočený film o napsání velmi důležitého článku. Nevěřil bych, že mě drama o psaní do novin může udržet dvě hodiny v pozornosti, ale tento snímek mě přesvědčil o opaku... Dobrá práce.