Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 029)

plakát

Spáči (1996) 

Moje hodnocení nebude odpovídat celkovému tady.  Jasně, není to špatný film, je skvěle obsazený, má zajímavý příběh, ale pro mě to nemělo takový spád a dost často jsem se přistihnul, že jsem se nudil - 60%.

plakát

Teherán - Série 2 (2022) (série) 

O kus lepší než první série. Přišla mi akčnější, propracovanější a napínavější. Co mi moc nevonělo, byly zvraty a zbytečná překombinovanost v posledních dvou dílech.

plakát

Teherán - Série 1 (2020) (série) 

Agentka Mosadu se lstí dostává do Iránu, aby pomohla navést izraelské letadla na zničení jaderných reaktorů v nepřátelské zemi. Pátrání íránských Revolučních gard po vetřelcích, výslechy, na druhé straně řízení akce z vedení Mosadu - to všechno bylo vynikající a užíval jsem si to. Přesto jsem byl někdy v polovině první série celkem na vážkách s hodnocením. Měl jsem problém s hlavní hrdinkou, která nasekala tolik chyb a stupidit, kterýma ohrozila celou misi, až mi nad tím zůstával rozum stát. Tohle nezkušený střevo by přece Mosad nikdy neposlal do akce. Naštěstí se ty chyby postupně vytratily a poslední díly už zase byly celkově nadprůměrný. A já nakonec i přimhouřil oči, hlavní hrdinka je totiž hlavně hackerka, takže těch několik blbostí co udělala mimo to, kdy klepala do klávesnice, jsem zkousnul.

plakát

Král útěků (2020) 

Nevím, jak moc je ten film natočen podle pravdy, ale těch situací, kdy jsem si říkal, že je to nereálný bylo fakt dost. Nenadchne, ale ani neurazí, pro mě na jedno podívání - 50%.

plakát

Klér (2018) 

Nedivím se, že katolíci v Polsku tenhle film bojkotují. A rozhodně si nedělám iluze, že by bylo až nějak moc věcí vymyšlených. Pod svícnem je vždycky největší tma.

plakát

Kilo Dva Bravo (2014) 

Kdybych smazal dvacet minut na začátku a deset na konci, je to za plnou palbu. Nepamatuju si, kdy naposledy jsem viděl realističtěji natočený film.

plakát

Seveřan (2022) 

Jednoznačně nejkrvavější a taky nejlepší, co jsem na téma Vikingů viděl - 80%.

plakát

Pavouk v síti (2019) 

Velká nuda, kterou nezachrání ani posledních akčnějších deset minut. Druhou hvězdu přidávám za Itzika Cohena, kterýho jsem si oblíbil ve Faudě a tady hraje vlastně stejnou roli - 40%.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Jestliže jsem Vraždu v Orient expresu viděl několikrát postaru před tím, než ji Branagh natočil po svým a věděl jsem pointu, ve Smrti na Nilu jsem tápal. Viděl jsem ji jen jednou kdysi dávno v hlavní roli s Ustinovem a i když jsem měl během Branaghova dílka pár blikanců a pár věcí si pamatoval, tak na pachatele jsem zapomněl. Takže jsem si teď film užil se vším všudy, první polovina, než se stane vražda je taková pomalejší, ale každej záběr a scéna má něco, co Poirot využije ve vyšetřování. Po zločinu jsou podezřelí klasicky úplně všichni, takže Poirot může naplno využít svoje dedukční schopnosti. Do toho krásný záběry na Egypt a pyramidy. 70%.

plakát

Pomsta (2021) 

Je neuvěřitelný, že Samuel L. Jackson dokáže vypadat v každým filmu, jak kdyby mu bylo o 20 let míň. Pomsta je dalším filmem, kde je v hlavní roli ženská jako nájemnej vrah, samozřejmě ten nejlepší. Nějak se s tím roztrhl pytel v posledních letech. Přiznám se, že se mě tenhle trend moc nelíbí. Příběh a zápletka celkem jednoduchá, akční scény taky v pohodě, na jedno kouknutí vcelku fajn - 60%.