Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Tahle země není pro starý

Tahle země není pro starý (2007)

Javier Bardem může hrát z fleku Normana Batese v Psychu. Nechtěl bych, aby mi někdy podobnej magor přišel otevřít dveře zbraní na omračování dobytka.Nedávno jsem si koupil i knihu, podle které natočili Coenovi tenhle trhák, tak už se na ni těším.......................................................................................................................................Tak jsem se ke knize konečně dostal, přečtená na dovolené za dva dny. Byla super, ale narozdíl od jiných knih, které byly potom zfilmovaný, musím říct, že, aspoň za mě, tentoktát film knihu předčil. To se moc často nestává, proto po dnešku řadím tento snímek bratří Coenů ještě výš, než doteď.

Devátá brána

Devátá brána (1999)

Skvělý Johnny Depp, výborná hudba, dobrý příběh. Ten film mě prostě chytil od začátku až do konce.

Kmotr

Kmotr (1972)

Už jen to, že se film naprosto vyrovnal knize mluví za vše. Bravo !

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Natočeno podle komiksu a pro mě velké překvapení. Ani chvíli jsem se nenudil, má to spád od začátku do konce. Jaký rozdíl oproti Tróje.

Černí baroni

Černí baroni (1992)

Knížka skvělá, film taky. Nezapomenutelné hlášky, které znám nazpamět'. Viděl jsem to snad dvacetkrát, ale nikdy to neomrzí.

Odplata

Odplata (1999)

Odplata je hodně drsná krimi. Prachy jsou prachy, tak nechtějte Mela nasrat a neberte mu jeho podíl, protože i když mu rozdrtíte prsty na nohou kladivem, stejně Vás nakonec dostane !

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Po skvělým Batman začíná a fantastickým Temným rytíři nám ďábelskej Owen dovršil trilogii. A pro mě to nejlepší na konec. Bane v podání neskutečně našlapanýho Hardyho je z těch záporáků ve všech třech dílech asi nej. Epické zakončení, pro mě nej trilogie natočená po roce 2000.