Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Naprosto dokonale. Divak nezustane chvili chladnym. Batman i Joker skvele obsazeni. Nejlepsi dil trilogie. Muj nejoblibenejsi film.

Vzpomínky

Vzpomínky (2006)

Jeden z mých TOP 10. Denzel je bůh! Promyšlené do posledního puntíku, maličko toho sci-fi hejteři zkousnou. Tony Scott to krásně natočil, nádherné záběry, poutavý příběh. Extrémně doporučuji.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Neskutečné dílo, které mě dostalo do kolen už při prvním zhlednutí, nicméně abych vše do detailu pochopil, tak jsem musel film zhlédnout ještě jednou a ani poté jsem nelitoval. Strašně moc se mi tu líbí komentář KevSpy ( Nejlepší film roku 2012. Vizionářské dílo, které bude plně doceněno až za dlouhá léta. Ale až se tak stane, budu plakat dojetím. ), se kterým naprosto souhlasím a nedovedl bych to říci lépe. Opět se ukazuje, že originalita u některých filmů nezná hranic a to je prostě něco, co s otevřenou náručí přijímám a hltám každou sekundu. Mám-li mluvit o hereckém zastoupení, tak každému do jednoho jsem věřil jejich přednes a vžití do role, prostě tam nebyl problém. Dílo kolosálních rozměrů, které dosahuje daleko vyšších kvalit, než většina červených filmů...

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Těch 11 oskarů mluví asi samo za sebe. Finále, na které jsme se všichni těšili. Král je zpět, vše dopadlo dobře. Stejně tak, jako u ostatních dílů, úžasné lokality, režie, herci, ale musím vyzdvihnout i český dabing. Každý by měl trilogii vidět a uctít památku člověku, který tomuto příběhu obětoval prakticky celý svůj život.

Čistá duše

Čistá duše (2001)

Nejvice ze vseho jsem vytoceny, ze jsem to videl az ted. Takhle gradovat jsem videl opravdu velmi malo filmarskych kousku. Postupne se z toho stava uplne jiny a jiny film. Strida se zde skvela hudba, neskutecni herci a ctyri zivotni etapy muze, ktery mel velikou zivotni smulu, ale i stesti. Plna palba !

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Společenstvo prstenu vnímám jako úžasný začátek trilogie, kterou Peter Jackson zvládl nad očekávání a velice dobře si pamatuji to čekání a touhu vidět další a další díl. Fantasy prostředí je něco, v čem se nacházím a zde nenajdu jedinou věc, která by mě naštvala, je to poctivá filmařina se vším všudy. Krásná příroda - perfektní výběr lokalit, efekty na rok 2001 nadčasové a příběh napsaný Tolkienem, no to je pohádka. Tímto kouskem zařídil Jackson austrálii solidní cestovní ruch, protože každý se chtěl podívat do kraje za hobitkama. 10/5