Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Thriller

Recenze (238)

plakát

Sylvie (2003) 

Máte rádi poezii? A životopisný příběh? Doporučuji....

plakát

Mike a Molly (2010) (seriál) odpad!

Nebaví mě sledovat dva nudné ovary....viz.Roseanne

plakát

Moje tlustá řecká svatba 2 (2016) 

Tato komedie....1 i 2 ... je typ komedie, která je milá a úsměvná. Není to typ, kde se řežete na zemi smíchy....Příjemně strávený čas při sledování ....

plakát

Hrůza v Salemu (2011) odpad!

Nejhorší film co jsem za poslední rok viděl....a myslím opravdu nejhorší. Pochybuju, že to něco překoná. Silně nedoporučuju!

plakát

Čarodějnice (2015) 

Film má úžasnou skličující atmosféru - sychravé počasí, tma, osvětlení při svíčkách, stará angličtina, posedlost náboženstvím...Příběh hezky ukazuje, jak přehnaná víra ,nebo spíš "nevíra" v člověka, dovede celou rodinu ke zkáze. Možná jsem příliš zhýčkaný, ale ve filmu mně chybělo víc děsivých scén, lekaček...to tu prostě nebylo....a některé debaty o bohu a nekonečné modlitby už taky začínaly nudit....Velké plus za herce...všichni byli skvělí...a tu matku by snad ubodal každý :)

plakát

Love Story (1970) 

Od tohoto kultovního romantického trháku jsem čekal mnohem víc....Mám z toho dojem, že scény byly tak špatně sestříhané, že nebudily tu správnou atmosféru....a herci se tady taky moc nepředvedli. Strozí, umělí...Každopádně tato love story zřejmě udala standard romantickým filmů a hláška "Love means never having to say you're sorry" se stala nesmrtelnou.

plakát

Hříčky přírody (2015) 

Tento film nebyl zabavný a už vůbec ne děsivý. Slátanina všemožného, kvůli které se film děsivě vlekl. Bylo tam pár skvělých scén samozřejmě a taky perfektních masek...jinak by to na dvě * nebylo...no spíš 1,5*.

plakát

Paprika (1991) 

Nemám slov :D :D :D "Život je krátký, ale kunda ta je věčná." nebo "Dám ti trochu papriky na čuráka." "Nejsem hraběnka...jsem šlapka!"

plakát

Hrůzná noc 2 (1988) 

Více akce a efektů než v jedničce, ale menší zápletka. Pořád za 4* :)

plakát

Mambo italiano (2003) 

Tak jsem se dlouho nezasmál :)) Skvělá komedie o italech..a gayích. Žádné trapné scény, žádný přeslazený konec...prostě ze života .