Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Vánoční speciál BoJacka Horsemana: Sabrinino vánoční přání (2014) (TV film) 

Kdybych se na to díval v tu dobu, kdy to vyšlo asi bych to ocenil více, protože tenhle speciál vyšel asi 4 měsíce po první sérii. Ale vzhledem k tomu, že jsem včera dokoukal první řadu, tak mě to nijak zvlášť nenadchlo. V podstatě sledujeme jen epizodu BoJackova sitcomu, takže to určitě není must see speciál. Nic zásadního se tam neděje.

plakát

BoJack Horseman - Série 1 (2014) (série) 

Od prvního do devátého dílu se střídají průměrné a nadprůměrné epizody, kde to vypadá, že se pořád děje to samé a neví se jak dál. Neměl jsem chuť zhlédnout to vše najednou a docela mi trvalo se procpat až na konec série. Jenže poslední tři díly se ukážou úplně v jiném světle, krapet temnějším a je to vynikající podívaná. Najednou mě začali osudy postav zajímat mnohem víc a mám chuť sledovat další řady, které jsou prý lepší než první. Takže bych určitě všem poradil, ať se dostanou až ke konci série, kde to začíná být opravdu zajímavé a seriál nezatracují po pár epizodách. Seriál vás opravdu chytne.

plakát

Matky na tahu o Vánocích (2017) 

Jak už to tak bývá, tento díl se povedl hůře než ten první a to ani ten první nebyl nijak nadprůměrný. Není to moc vtipné, párkrát jsem se usmál, ale že bych se upřímně smál na celé kolo, to rozhodně ne. Film je samozřejmě určený pro dámské publikum, ale v tom není problém. Bylo by potřeba ho zkrátit, protože ta čtvrthodina, která tam je navíc, prostě nudí.

plakát

Lady Bird (2017) 

Tenhle film mě v podstatě ničím nenadchl. Saoirse Ronan se mi mnohem více líbila v Brooklynu, příběh neřadím mezi zajímavý a celkově si do týdne z tohoto filmu nebudu nic pamatovat. Oceněním tedy nerozumím, protože tento film byla zcela průměrná záležitost.

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

Super akce (hlavně vlaková scéna, která je asi nejlepší z celého filmu), dobré obsazení, kvalitní režie a vynikající triky na takhle levný film. To je všechno velmi chválihodné. Co ale není chválihodné je zápletka a pak tedy scénář, protože je tam spousta nelogických dějových zvratů a nelogického chování postav. Neočekával jsem mnoho, ale první dva díly se mi líbily, tak jsem doufal, že finále bude na podobné úrovni, ale dějová linka prostě není dobrá, což je škoda. Všechno ostatní totiž funguje velmi dobře.

plakát

Taboo - Episode 1 (2017) (epizoda) 

Jsem zvědavý, kam dál se to bude posouvat. Nejradši bych si dal celou sérii. Těch tajemných věcí je tam strašně moc a to je dobře. Výprava je skvělá, teď aby se nám rozjel ještě příběh.

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Film byl bohužel průměrný. I když to se dalo čekat. Pár vtípků tam bylo povedených, ale je to v podstatě pořád to stejné, jako předešlé díly. Veverka rozhodně už nebaví jako na začátku série. Při scénách s ní jsem se nesmál já a ani nikdo jiný. O průměrné kvalitě vypovídá i spánek vedle mě sedícího muže :D Na zabití odpoledne je to v pohodě, na nějaký filmový zážitek určitě ne.

plakát

Dánská dívka (2015) 

Herecky úchvatné, scénaristicky už ne. Látka byla zajímavá ale to je vše. Bohužel. A já zapisuji další zklamání, asi jsem zase čekal příliš mnoho.

plakát

Muž na laně (2015) 

Opravdu kvalitní snímek. Celý film jsem se cítil opravdu dobře. Musím pochválit skvělý soundtrack a úžasné vizuální efekty, které byly opravdovou pastvou pro oči. Jsem názoru stejně jako spoustu lidí, že pro Levitta tohle byla asi zatím nejlepší role. Do plného hodnocení ale přece jenom něco chybí.

plakát

Anomalisa (2015) 

Úžasná stop motion animace to bez debat, ale ten příběh je doopravdy hodně slabý. Právě příběh jsem očekával, že bude silný což nebyl. Docela dost velké zklamání.