Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Naprostá absurdita, kdo není dlouhodobý divák, nemůže ani nechce, díky věčnému sarkasmu a neustálého zesměšňování, pochopit. Dává mi do života nekonečnou vzpruhu, denní dávku optimismu, která jasně říká, že se můžu na všechno vysrat.. Největší síla všech epizod stojí na konstrukci sérií, která se spontánně rozvíjí. Když se podíváte na první dvě, zažijete krátkodobé uculení a sem tam nečekaný výbuch, ale po shlédnutí více sérii noblesní výbuchy nejsou už žádnou výjimkou. Kupříkladu na mé nejoblíbenější dvojici Briana a Stewieho, které si hlavně oblíbíte kolem třetí série, kdy se jejich pouto přátelství prohlubuje a poznáváme jednotlivé změny, které nás začnou bavit více, než co postavy předváděli ze začátku. Mluvím tady o tom jako o postavách ze seriálu Dallas, ale seriál je založený na nekonečném vtipu a možností. Parodují totálně celý svět a to je na tom krásné.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Dokud člověk neuvidí všechny čtyři série, nemá ponětí o tom, co je to nejlepší seriál. Podruhé už bych se na to nepodíval, protože ty nervy, napětí a ten adrenalin prožitý u Breaking bad mě stálo ztrátu vlasů a penisu.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Možná ještě lepší, než knižní předlohy podle GG divizního středověkého fantasy holocaustu, kde je strašně moc postav, které už hlava nebere. Možná, že nejsem příliš sečtělý, ale prostě seriál je mi příjemnější i přes viditelnou brutalitu, nevěstince a nechutně zmrdaného krále Joffreyho.

Black Books

Black Books (2000)

Trýznitel dívčích srdcí. Po každém díle se mi třepali nohy jako osmiletý liliputánce s motorovou pilou v rozkroku, takže bohužel i mužských. 110%

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Neskutečný přínos morálního ponaučení i přes veškerou vulgaritu a fekálie.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

Krom dramatického děje spočívá síla v laskavosti, něžnosti, procítěnosti a na vrcholu všeho je Jimmy s Kim, kteří tvoří mou nejoblíbenější partnerskou dvojici, na kterou je radost se dívat. Opravdový herecký unikát spočívá v právnicko-bratrském rozporu, kvůli které jsem ke konci třetí série, absolutně přestal dýchat. Což se stalo i u BB tuším. Přesto je pro mě Better call Saul aktuálnější, jak tématem, tak humorem a neostýchá svou jemností. Strašně se těším na pokračování a nikdy si neodpustím konec.