Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Vůbec nechápu, jak tenhle fim může být zařazen v kategorii "komedie/rodinný". Tohle je komedie možná prvních 30 minut, která se pak změní v těžké rodinné drama. Pustit tenhle film dětem, tak z toho budou mít trauma. Brát to jako drama, tak dám možná i 4 hvezdičky, ale já se těšil na komedii (a název tomu i celkem odpovídal), takže nemůžu hodnotit více než jednou hvězdičkou...

plakát

Krásná země (1977) 

Na ten film jsem koukal jako na zjevení. To co dokázali vymyslet italští producenti je fakt nářez. Město v totální anarchii,lidé zvyklí nechávat se předávat a do toho "Pan účetní" ,kterému vše dojde ,jako vždy, za velmi dlouho. Hodnotim 2 hvězdičkama jen za ten šílený nápad:)

plakát

Čtyři pírka: Zkouška cti (2002) 

Sice je tu film hodnocen značně negativně ,ale mě celkem zaujal. Je to velmi dobrý dobrodružný příběh o cti zasazený do nádherné krajiny v období vrcholu britské koloniální vlády. Rozhodně to není film ,na který by měla usednout vrstva prachu.

plakát

Můj kamarád Tim (1992) 

Tenhle film jsem viděl když mi bylo 6 ,pamatuji si ho do teď ,takže musel asi být dost dobrý. Zajímavý příběch o klukovi ,kterému se odstěhoval kamarád a zbyl ´po něm jen kapesní nůž, který chce za každou cenu hlavní hrdina vrátit .

plakát

Mlha (2007) 

Sci-fi horory většinou nestojí za nic,tenhle je velká vyjímka .Ze začátku mě připadal trochu jako hra Quake ,ale žádná brutální vyvražďovačka to naštěstí nebyla. Dokonalá byla atmosféra v supermarketu a hlavně zfanatizovaný dav ,který si myslel že to co se děje je vůle Boží, prostě američani. A konec ten mě teda dostal. 4,5 hvězdičky

plakát

Všemocný (2011) 

Droga ,díky který se z tupce během pár vteřin stane nadčlověk ,ale jako vždy má vedlejší účinky. Kamera pěkně snímá svět očima sjetýho člověka ,kterému všechno vychází ,vý co se stane a je úplně nad věcí. Celkem zajímavý oddychový film.

plakát

Austin Powers: Špionátor (1997) 

Je to naprosto šílená blbost , ale člověk se jí alespoň zasměje. Mike Myers jako věčně nadržený James Bond ,to nemá chybu. Je to celé založené na naprosto šílených situací ( něco jako kameňák) ,ale nějaký ten děj tam taky je. Při dlouhých zimních večerech ideální podívana .

plakát

Sunshine (2007) 

Tento film po technické stránce je velmi dobře zpracovaný , výborné efekty , skvělá atmosféra a moc pěkná vesmírná loď. Herecké obsazení není zrovna nejlepší ,film by si zasloužil lepší herce . Jsou zde i nějaká hluchá místa a v poslední třetině jich trochu přibývá , ale pořád je to dost dobrý film ,který stojí za to shlédnout. 4 hvězdičky.