Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (270)

plakát

Jan Werich: Když už člověk jednou je… (2021) 

S Werichem jsem se setkával už od mala na LP, chodil jsem do filmového klubu objevovat filmy a dnes jsem Wericha objevil i z jiného pohledu. Dávám plný počet hvězdiček.

plakát

Večírek (2021) odpad!

Jak je možné, že na takovou pitchovinu sehnal Suchánek peníze? Jestli sehnal grant od státu, pak v komisi sedí děsný paka.

plakát

Sigma stoletá (2020) 

Dobře zpracovány dokument a hlavně připomenutí největších sportovních úspěchu Sigmy v pohárech.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Ten princezna byl holka? Jak vyšitej travesti.

plakát

24 hodin: Dnes neumírej (2014) (seriál) 

Bude mi ten kluk Bauerů chybět. Hlavně aby nezahořkl na dovču v Moskvě. :-))

plakát

MasterChef (2012) (pořad) odpad!

Kurva co to je? Kdy tyhle chytrolíny vybral? Je to pořad o amatérských kuchařích, nebo o nich a jejich soutěži, kdo je vulgárnější a umí líp urážet? Nejsměšnější je ten holohlavý upištěný klon Pohlreicha,který napodobuje jeho gesta a mluvu. Zajímalo by mě,jak by se tihle frajeři tvářili,kdy s něma někdo takto jednal,kdyby oni byli v roli opačné. A je mi celkem prdel, jestli mají napodobovat originál.

plakát

Micimutr (2011) 

Ještě pár minut jsem čekal, že se to konečně rozjede. A ono nic, tolikrát jsem u pohádky nezíval ani nepamatuju. I doprovodná hudba se kdesi vytratila, buďto tam nebyla, nebo byla tak chatrná, že jsem jí nevnímal. Zato NOS paní Kretschmerové, ten upoutal hned. Bez něj to už není ona, stejně jako byla postava královny. A na pohřebišti před slují snad ležela kostra mamuta.