Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (414)

plakát

Vinland Saga - Vládce vzpoury (2023) (epizoda) 

Tenhle díl má neskutečný pay-off a po dni mě stále naskakuje husina. Thorfinn je absolutní gigachad.

plakát

Banda - Jediný muž na nebi (2022) (epizoda) 

SPOILER!Třetí série se rozjela výborně, Homelanderovi ruply nervy už ve druhým díle a Anthony Starr předvádí peak výkon. Od začátku série skrz druhý díl pořád nemáme tušení kam se celá série může ubírat a v tom napětí a nepředvídatelnosti momentálně seriál nezná hranic. Když už jsme si mysleli, že Butcher nemůže být víc přísnej a že se obejde bez schopností, tak se ještě nadopuje, Butcher na juicu je asi nejlepší věc, co jsme mohli dostat. SPOILER!

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

Ve stejném duchu jako Mandalorian, který na mě ovšem ze začátku působil o něco lépe. Hudba, vizuální stránka a herci vypadají dobře, dá se očekávat zábavná série, ale je očividný, že scénář nebude nejchytřejší. Některá klišé jsou vážně iritující a od SW bych čekal více snahy. Obi-Wanovi dlouho netrvalo dostat se z emo fáze, bohudík. Leia je další z řady otravných děcek co ví všechno a hravě utíká trénovaným vojákům. "Na planetě se ukrývají Jediové a proto každý den prohledáváme jednu vesnici se 100 obyvateli." Já vím, že tohle je star wars norma, ale po X desítkách let by mohli zapracovat na měřítku/logice planet.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Odchody (2022) (epizoda) 

Elrond "Prdel" mě pobavilo. Galadriel vs Númenoriens je něco jako scéna z parodie. Ne pardon, celá tahle sračka je jak nějaká špatná parodie. Většina postav je k smíchu, ale Galadriel je vážně mezi nejhoršíma postavama v dějinách. Nic nedává smysl, tohle snad nemohl napsat někdo s mozkem. Každý díl má hodinu a nestane se absolutně nic! Přes 5 hodin a tempo seriálu je svižný jak když jdu ve 3 ráno po tmě na záchod. Díl od dílů je náročnější tuhle telenovelu přelouskat, poslední epizodu budu pravděpodobně koukat z mentálního ústavu. V ústavu už jsou pravděpodobně jedinci, kteří si myslí, že tomu někdo dává špatný hodnocení kvůli rasám. A sami dají větší hodnocení jen kvůli ostatním lidem. Tak se prosím propleskněte! Jedinej rasista je tady Amazon, kterým jde jen o to poštvat proti sobě lidi a tím hodit všechnu kritiku na "nemáme rádi černý lidi". Odpad by to byl i kdyby RoP byl bílej jak stěna, v House of Dragon diverzita nikomu nevadí, tak se přestaňte vymlouvat na "lidi dávají odpad protože jsou rasisti"!

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Oko (2022) (epizoda) 

Pardon, ale tvůrci absolutně postrádají mozek. Kdyby nezbývaly dva díly a nečekal jsem 6 let až RoP vyjde, tak se na takový seriál dávno nedívám.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Slitina (2022) (epizoda) 

Ostuda. Každopádně nebudu dávat horší hodnocení než 2*, protože některý scény byly dobré, když pominu jak nesmyslné. Harfoot linka je možná nejhorší dějová linka v historii. Nemůžu se přinutit, aby mě ve finální epizodě ještě zajímalo co se stane. Kdo je Sauron mám napovídali v průběhu děje, ačkoli se snažili odvést pozornost na další postavy. Většina děje je nesmysl a mám pocit, že měřítko seriálu je asi takový, jako kdyby se to odehrávalo někde v Česku na venkově a ještě polovina obyvatel neexistovala. Tím je všechno i strašně uspěchané, ale vyplněné hodinami nudných a trapných dialogů. Výsledek? Prázdno za miliardu. Naděje pro 2. sezónu jsou snad jen vyměnění scénáristů a přestat krást rozpočet. Protože tohle jestli stalo miliardu, tak to asi pokladnici dělala Alenka Schillerů.

plakát

Reacher - Vítejte v Margrave (2022) (epizoda) 

Jeden díl jsem si užil a přišel mi obsahově jako dnešní 3-hodinové filmy. Jack Reacher je absolutní monstrum. Perfektní pilot.

plakát

Rod Draka - Druhý svého jména (2022) (epizoda) 

Díl se mi líbil rozhodně víc než první dva. Akorát se nemůžu stále nenudit a připadá mi, že se toho neděje tolik a není to pro mě natolik zajímavý. Nicméně díl mě přesvědčil, že budu koukat dál, kromě pár problémů se mi to líbí.