Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 299)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Jestli jsem něco opravdu nečekal, tak to bylo tohle....

plakát

San Andreas (2015) 

Nebudeme si nic nelhávat, člověk nečekal nějaké duchaplné drama, ale čekal pobavení a toho se mi dostálo.

plakát

jOBS (2013) 

Přiznám se, že jsem čekal mnohem víc. Steve Jobs byl jeden z největších vizionářů uplynulých desetiletí a zasoužil si mnohem lepší poctu. Co mi vadilo nejvíce je velmi špatně vykreslený charakter Jobse, který byl asi brutální pedant, ale přijde mi, že ve filmu se vůbec nezaměřili na jeho nejsilnější stránky a co jsem nejvíc nepochopil, je fakt, že tvůrci filmu se vůbec nevěnovali nejúspěšnější éře v jeho kariéře, tedy od jeho návratu do Apple a uvedení iPhone, iPad apod. Tři hvězdičky dávám především z úcty k němu, ale toto měl být oscarový film a místo toho mám hodně rozporuplné pocity.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Skvěle zfilmovaná historická událost jménem ENIGMA aneb jak několik chytrých hlav zkrátilo válku o několik měsíců nebo let. Doporučuji.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Tak jsem se dočkal. Konečně pěkně zpracovaný, řekl bych téměř hollywoodský scénář. Mimochodem Ondřej Vetchý zraje jako víno a je čím dál tím lepší. Vřele doporučuji zajít do kina a podpořit českou kinematografii, jelikož Příběh kmotra si to určitě zaslouží....

plakát

Godzilla (2014) 

Jedno z největších rozčarování, které jsem v kině zažil. Z mého pohledu opravdu velké zklamání a jsem velmi překvapen poměrně vysokým hodnocením....

plakát

ZERO: Vyšetřování 11. září (2008) 

Velice zajímavý pohled z trochu jiné stránky. Každopádně některé argumenty byly tak přesvědčivé až z toho mrazí....

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

K filmu se vyjadřovat nebudu, to se prostě musí vidět. Nejvíce fascinující je fakt, že ten člověk skutečně existuje :-).

plakát

Nevědomí (2013) 

Upřímně řečeno jsem překvapen poněkud nízkým hodnocením, jelikož tohle je přesně sci-fi, na které jsem dlouho čekal. Námět, kamera, efekty, skvělí herci a hudba, která perfektně dokresluje akční scény. Mohu jen a jen doporučit návštěvu kina, jelikož tohle opravdu stojí za to a vůbec se nenechte odradit nižším hodnocením zde na csfd.

plakát

Ostrov smrti (2003) 

Spíše podprůměrný film, na který bych se už podruhé nejspíš nekoukl.

Ovládací panel
79. nej uživatel Česko
319 bodů