Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Pro mě mezi seriály absolutní číslo jedna!! Chandler, Rachel, Joey, Ross, Phoebe a Monika kdo by je neznal??!!!!!........Nezapomenutlné gagy, scénky a skvělý český dabing. Kéž by se ještě jednou sešli na natočení alespoň jedné série........ Nemám co bych dodal prostě kult mezi seriály.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Jedna z nejlepších one man show v seriálech s nezapomenutelným humorem Rowana Atkinsona....

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Pro mě osobně jeden z nejkultovnějších seriálů, který je doslova napěchován skvělými hláškami a gagy. Alan Alda jakožto Hawkey je nezapomenutelný a jeho humor mi je velmi blízký. Kdo neviděl má velkou mezeru ve vzdělání.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Výborný mysteriózní seriál, který se stal doslova fenoménem. Výborné herecké obsazení, skvělý nápad, dobrý scénář a to vše zasazené do velmi přesvědčivého prostředí. Co mi začíná vadit je, že tvůrci chtějí seriál natáhnout až do roku 2010 (takže nás čekají ještě tři série po 16 dílech), což považuji za zbytečné natahování.

Black Books

Black Books (2000)

Další báječný sitcom s bezkonkurenčním britským humorem tentokrát z prostředí knihovny, ve které je její majitel nejradši když tam nikdo nechodí. Cholerický, pijící víno a neustále kouřící Dylan Moran, jeho otloukánek a člověk co za něho všechno udělá Bill Bailey a jeho jediná kamarádka Tamsin Greig, jsou naprosto perfektní a v jejich rolích si neumím představit někoho jiného.

Californication

Californication (2007)

Skvělý oddychový seriálek, který si po prvních pár minutách zamilujete díky skvělému Davidu Duchovnym a budete se těšit na každý další díl.....

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Skvělý britský seriál.....škoda, že je tak málo dílů :-(....

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Skvělý český seriál, který mě i přes právě běžící třetí řadu, stále nepřestává nudit....Pana Moskalyka je obrovská škoda, protože takový borec na seriály bude citelně chybět.

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Absolutní vrchol mezi českými seriály. Sovák s Kemrem jsou nepřekonatelná dvojka.

Dr. House

Dr. House (2004)

Tenhle seriál prostě žeru. Hugh Laurie je v roli sarkastického doktora nepřekonatelný.