Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (99)

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Zpočátku mi to přišlo na "depkoidní efekt", ale musím říct, že poslední dva díly mně "uzemnily", jako dlouho nic. Smrtí jako ve Hře o trůny :), ale daleko reálnější a skutečně možné. Hlavní postavy skvěle zahrané, zpočátku se herectví jevilo staticky, ale dostalo to všechno smysl. A dost aktuální smysl.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Pro mne několik vrstev, několik odhadů, několik významů, skvělý Pitt, pár hádanek a pár scén, které jsou špičkové. Asi to je dobré vidět znovu. Po delší době něco, na co jsem se těšila a předčilo to moje očekávání.

plakát

Patrick Melrose (2018) (seriál) 

Už dlouho jsem nebyla při sledování tak napjatá. Význam, vtip, barvy, střih a skvělí herci. Tím myslím i v roli otce, B.C. je bez debaty totéž. Mluví se o obrazu smetánky, ale téma je platné kdekoli a kdykoli, moc a zastrašování, manipulace, strach a bezmoc.Zhuštěné a velmi dobré.

plakát

Hastrman (2018) 

Byl na tom Verbal???

plakát

Psychiatr (2018) (seriál) 

Choromyslař - je nezapomenutelný. Postavy sekretářky a kreslíře též. Temnota a trochu přírody, střechy NY, šero v bytech - zase jednou do konce.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Skvělý film, po dlouhé době jsem cítila nadšení a rozechvění. Asi že jsem šla s tím, že uslyším samé f... apod. Vůbec mi to ale nevadilo, stejně jako V B. to setřel příběh, kde nikdo není jen černý nebo bílý (mimochodem - ty "bílý huby, co se válej" mne rozesmálo). Oscar za film i režii by byl zasloužený, ale nevadí, hlavně, že takové filmy jsou.

plakát

Pod jedním stromem (2017) 

Vykulené oči je asi můj pocit. Jako symbol proti nesnášenlivosti beru. Zacházení do absurdity, aby to dolehlo k vyprahlým srdcím, taky.

plakát

Endeavour - Série 5 (2018) (série) 

Skvělý, skvělý, skvělý. Chytrý, smysluplný, dobře natočený. Dlouho se mi nic tak nelíbilo - doufám v další díly. A jestli se to někomu nelíbí, ok, ale většina zde má jiný názor, že jo?

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Protože očekávání bylo veliké, hodnocení přísnější...Byly chvíle, kdy se mi chtělo i zasmát a zároveň úseky, které byly moc dobré. Takže rozporuplný zážitek, Gosling se mi nelíbí a představa, že to tak bude v r. 2049, je pohádka, ale taky trochu směšná...

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Tak přidám taky komentář, po letech jsem Joea viděla znovu (zemřela K. Fialová). A zírám, jak skoro všechny věty se staly slavnými citáty, obzvlášť - padouch nebo hrdina...co to znamená, že v báru houstne dým? - je nahulíno... Vlastně je to geniální scénář i film.