Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (22)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Co to ***** je za ****** ********* ********* ******** ******** ********? ****** *****!

plakát

Harold a Maude (1971) 

"Licence, lady?" - "I don't have one. I don't believe in them." Nádherný nadčasový snímek o smrti a hlavně o životě. Skvělá ústřední dvojice nakopává zadek předsudkům. A k tomu krásný soundtrack :) "Go and love some more."

plakát

Popelka (2015) 

Tohle bylo tak sladký, že mě z toho budou zuby bolet ještě hodně dlouho. Ta třpytivá ušlápnutá husa Libušce nesahá ani po kotníky.

plakát

Dogma (1999) 

O jednu hvězdičku více za Boha, o dvě méně za většinou ubohý a trapný humor.

plakát

Kmeny - Thrash metal (2015) (epizoda) odpad!

Rozhodně nejnudnější díl Kmenů, vypovídací hodnota nula, měla jsem problém to dokoukat i přes to, jak je mi tohle téma blízké. Achjo

plakát

Hunger Games (2012) 

Prvních cca 20 minut ubíjející soundtrack a jednoduše pitomá kamera. Pak se to trochu rozjede, chvílema je to zajímavý a krásný a dojemný, ale chvílema děsná za vlasy přitažená trapárna. Slabší ***

plakát

Zápisky o skandálu (2006) 

Páni. Wow. Skvělé herecké výkony nejen obou hlavních představitelek, k tomu krásně dokreslující, trošku netradiční soundtrack. Paráda.

plakát

Julie a Julia (2009) 

Moc příjemné překvapení, Meryl Streep válí a já mám hlad!

plakát

Jack (1996) 

Filmu se moc nedaří skloubit tragédii s komediálními prvky, objevuje se pár dost trapných nebo kýčovitých scén (hlavně s Jackovými spolužáky), ale excelentní výkon Robina Williamse (ostatně jako vždy) tomu hodně přidává :)