Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Na cestě (2012) 

Kniha dokonalá, takže jsem nečekal, že uvidím nějaký kdo ví jaký zázrak. Nicméně čekal jsem od toho trochu víc. I kniha se tak nějak táhne od ničeho k ničemu, ale alespoň se člověk začte a má to nějaké to kouzlo. Tohle oproti tomu byla téměř ztráta času. Kdyby se z 140 minut udělalo 80-90, možná by to bylo víc koukatelné.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Tak tohle já můžu. Sherlock v téměř jakémkoli podání mi nevadí, tenhle "novodobý" je ovšem bomba. Dychtivě čekám na další díly!

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Nechápu, proč jsem se, tak dlouho tomuhle skvostu vyhýbal. Dnes viděno poprvé a určitě ne naposledy. Jeden z mála animovaných kousků, který mě opravdu oslovil.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Chcete si užít plno nudy, ubohosti, trapnosti a stupidity umocněné na druhou? Máte spoustu času a volné peníze? Pak rozhodně neváhejte, protože fenomén Babovřesky Vás jistě nezklamou. Jak jinak si přece jen znechutit příjemné nedělní odpoledne. Jeden z nejhorších filmových zážitků jaký jsem kdy zažil. Jediné čemu jsem se v kině zasmál byla absurdita a trapnost, nic víc ve filmu ani nenajdete.

plakát

Méďa (2012) 

Čekal jsem sice něco úplně jiného, ale tohle taky nebylo úplně k zahození. Pár krát jsem se vyloženě smál, až jsem se musel za břicho popadat, ale byly tady taky rádoby vtípky, které nejen, že nebyly vtipné, ale byly až trapné! Asi se na to budu muset podívat ještě jednou a všechno si ujasnit. Prozatím 6/10.

plakát

P.U.L.S.E. Live at Earls Court 20.10.94, London (1994) (koncert) 

Tohle je taková, dá se říct hudební pornografie. Záznam toho nejlepšího z tvorby legendární rockové skupiny Pink Floyd. Společně a vizuálními efekty je tenhle to nejlepší co jsem kdy viděl a každý tón z kytary pana Gilmoura je pohlazení po duši. Pro fanoušky je tohle povinností vidět!

plakát

The Art of Flight (2011) 

Pro mě jako milovníka zimních sportů (především snowboardingu), byla tahle podívaná jakýmsi druhem orgasmu. Dokonalé po všech stránkách, ať už jde o výkonu snowboarďáků, záběry na panenskou přírodu či třeba perfektní kameramanskou exhibici. U některých záběrů jsem seděl u televize s otevřenou pusou a nechápavým výrazem. To vše doladěné skvělým soundtrackem, když si pustíte v HD kvalitě a máte rádi snowboard, budete nanejvýš spokojeni.

plakát

Diktátor (2012) 

Mám rád Sacha Barona Cohena, ale nevím, tenhle film se mi nejspíš vyhnul obloukem a to jsem se na něj opravdu těšil. Téměř všechno bylo odkryto v traileru a film mi pak nepřinesl nic moc nového. Škoda, uvidíme co předvedeš příště!

plakát

Kameňák 2 (2004) odpad!

Myslel jsem si, že nic horšího než je Kameňák už pak Troška nenatočí. Omyl! Je tady Kameňák 2.