Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Biografie (4)

Amanda Abbington (herečka)

23.02.2014

Amanda Abbington (jejíž rodné jméno je Amanda Jane Smith) se narodila 28. února 1974 v Severním Londýně, jako jediné dítě Patsy a Johna Smithe. Od útlého dětství se věnovala tanci a nebýt zranění třísel, které ji potkalo při jednom závodě, nejspíše bychom mohli ve spojení s jejím jménem slyšet ve světě tance mnohé chvály.… (více)

Meryl Streep (herečka)

07.02.2013

„Zajímám se o lidi. To je podstata mého hraní. Jsem zvědavá, jaké by to bylo, být vámi.“  Meryl Streep je považována za jednu z nejlepších a nejoblíbenějších hereček všech dob. Velmi často se o ní mluví jako o královně Hollywoodu. Na svém kontě má neuvěřitelných 17 nominací na Oscara, z toho 3 získala. Dále také vlastní 8… (více)

Tom Goodman-Hill (herec)

02.02.2016

Tom Goodman-Hill se narodil 21. května 1968 v Londýně v části Enfield, většinu svého dětství však prožil v Newcastlu. Několik let působil jako amatérský herec v divadle The People's Theatre. Zajímavostí zůstává to, že se téměř rok živil jako učitel na střední škole, profese se však vzdal právě kvůli herectví. Po ukončení své… (více)

Tracy Letts (herec / scenárista)

10.02.2020

Říká o sobě, že nemá takovou slovní zásobu jako Richard Greenberg, a ani není tak chytrý jako Tony Kushner. Přesto je jeho dramatická práce v něčem jedinečná. Většina jeho postav, ačkoli jejich slovní zásoba není dokonalá, dokáže vyjádřit myšlenku tak, že přesně vystihuje tu jednu danou osobu. A takovou schopností, vyobrazit… (více)

Reklama