Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Oblíbené seriály (7)

Monty Pythonův létající cirkus

Monty Pythonův létající cirkus (1969)

Fantastické skeče . Nejlepší pro mě jsou : "Mrtvý papoušek ( "Tomu já říkám Mrtvý papoušek" ) , "Nejsrandovnější vtip" , Švihlý pohovor" , "Opravář kol" , "Vydírání" , "Gumby - Mozkový specialista" , Sýrařství " , "Matrace" ( Teď se musím postavit do bedny od čaje a zpívat ! ) "Tady kultura" "Ministerstvo švihlé chůze" , Dřevorubcova píseň" , Sebeobrana proti čerstvému ovoci" a další .

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

V tomto komentáři budu postupně rozepisovat o různých sériích tohoto nezapomenutelného seriálu , jak moc jsem byl ze seriálu nadšen ___ 1 série : Vynikající první díl s názvem "Konec" výborně vystihuje , proč vlastně celý seriál vznikl , ale na druhou stranu zase , kdo se chce na "Červeného trpaslíka" podívat třeba v televizi , doporučuji mu začít právě od prvního dílu . Jinak je to pro mě zatím naprosto dokonalé a jeden z těch nejlepších a nejvtipnějších seriálů , které jsem viděl. Geniální díly střídají dokonalé , humor je typicky britský a ten mám fakt rád , takže také super ! Vše navíc jako třešničky na dortu doplňují dva nejlepší díly série : "Ozvěny budoucnosti" a "Já na druhou" při kterých se směji ještě , když si na ně vzpomenu . Takže pokud mám hodnotit , tak první série tohoto seriálu je jasně na plný počet a už se těším na další série , protože tento seriál postupně sleduji a stále nemám co vytknout i když už jsem shlédl první sérii !

Hotýlek

Hotýlek (1975)

Dabing příšerný , seriál - fantastický ! Dokonalé a naprosto skvělé ! John Cleese po celý seriál válí ( trošičku mu to bohužel kazí dabing Vladimíra Fišera ) , scénář je vynikající a pak už máte těžko co vytknout . První série je klidnější , ale dokonalá a druhá série je typický příklad skvělého bláznivého britského humoru ( já vážně nehodlám strhávat hvězdičku pouze za dabing ,, když je seriál geniální ) . Takže jsem si "Hotýlek" naprosto maximálně oblíbil a stal se mým oblíbeným seriálem .... a nejoblíbenější dva díly ? - Němci a Američané . U toho jsem se smál snad každou minutu!

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou jeden z nejúspěšnějších a skoro i nejkultovnějších seriálů , ale také jeden z mých nejoblíbenějších . Fantastický seriál , vždycky jsem se sice nejvíc řezal hláškám Joeyho , ale i Ross je výborný . Dokonalé !!

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Dost povedený komediální seriál plný hrozně dobrých vtípků a všeho skvělého.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Úžasné!!! Britové mě ještě nezklamali a nepovedlo se jim to znovu.... skvěle vtipný seriál, u kterého mám potřebu se smát snad každých 20 vteřin, kde mě vždy scénáristé dostanou tak jednoduchým a prostým, ale díky tomu geniálním humorem.... Je to trošku něco jiného, než např.: humor Monty Pythonů, Červeného trpaslíka, či Hotýlku, ale právě proto asi tak geniální. Zatím jsem viděl sice pouze 8 dílů tohoto seriálu, ale už teď mám za potřebu to hodnotit, protože tohle nemá obdoby!!!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Vynikající seriál ! Troufám si tvrdit , že nejvtipnější , jaký teď v televizi běží . Spousta gagů mě naprosto dostalo . Zábava , u které se nejde nesmát !!!