Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (6)

plakát

Až po uši (2014) (seriál) 

Až mě zamrzelo, jak je seriál krátký......ale i kdyby měl více epizod, stejně by mě nakonec mrzelo, že končí :) První díl jsem zhlédl jen ze zvědavosti no a pak už to jelo. Díky tomu, že je tak krátký, tak se v každém díle odehrávalo něco zajímavého a vždy po skončení jednoho dílu jsem se těšil na další, jak se ten příběh bude vyvíjet. Nejvíc se mi líbila Jitka Čvančarová a její lesbické zážitky se seriálovou partnerkou :) Podala fakt dobrý výkon!

plakát

Britney Spears živě v hotelu Onyx (2004) (koncert) 

Tomuhle říkám ÚŽASNÝ koncert!! Nádherné kostýmy...show, hrající všemi barvami (až vám z toho jdou oči kolem :))...divoký tanec...vystoupení nabité sex-appealem...živý zpěv a kapela...klidné a intimní chvíle kabaretu...a mnoho dalšího. Prostě tenhle zážitek si nesmíte nechat ujít, navíc když je tenhle koncert (Live From Miami) dostupný v HD kvalitě. Úplná pastva pro oči a uši :) 100%

plakát

Micimutr (2011) 

Celkový nápad je opravdu dobrý ale děj pohádky jaksi pokulhával. Občas tam byly hluché místa, kde vařili z vody...Je to škoda. Kdyby si na scénáři dali víc záležet, mohla to být, po dlouhé době, úspěšná česká pohádka. Ale paní Šafránková a pan Dejdar to od nízkého hodnocení zachránili :)

plakát

Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour (2011) (koncert) 

Kdybych měl hodnotit koncert a ne DVD, tak by dostal plný počet hvězd 5/5. (Můžu si ho dovolit hodnotit, protože jsem na něm byl) Je opravdu úžasný a najdete tam opravdu vše. Od tance, živého zpěvu po všudypřítomný sexappeal, obrovskou show a úžasnou atmosféru. Taktéž tanečníci jsou divocí a dokážou vás rozproudit. Bohužel DVD se už tak nepovedlo. Společnost EpixHD, která koncert natáčela, hodně zasáhla do finální podoby. V některých písních odstranila živý zpěv, ztlumily (hodně) řev a zpěv fanoušků, který při písničce skoro vůbec nejde slyšet. Záběry jsou často z bočního pohledu. Uvítal bych více záběrů přímo zepředu, které by dodaly víc na epičnosti. Ale abych jen nekritizoval. Líbilo se mi vystoupení "Hold It Agains Me", které si zachovalo původní zvuk zpěvu Britney; „Gimme More“, které je opravdu výpravné, bohaté na efekty a spolu s „Boys“ v úžasném egyptském stylu (a ten tanec je úchvatný) dále třeba „Baby One More Time“, „S&M“, „Toxic“, „Till The World Ends“ s Nicki Minaj….Když tak přemýšlím, každé vystoupení je něčím vyjímečné. V každém je něco, co vás dostane. V některém je bohužel víc upraven živý zpěv Britney nebo úplně nahrazen a v jiném zase ne. Kdybych to měl shrnout tak dvd po stránce vizuální je opravdu dobré až na to (podle mého vkusu), že neobsahuje moc záběrů, kdy kamera stojí před Britney a snímá ji, tanečníky a to co se děje přímo za ní na obrazovkách. Po stránce zvukové se mi při některých písních nelíbí, že nahradili živý zpěv a utlumili publikum během písničky. Zážitku vidět tento koncert na vlastní oči se to nevyrovná. A když se koukám na videa na youtube, užívám si to víc. Ty přece jen mají tu pravou atmosféru a zvuk :) Ale jsem moc rád, že toto úžasné turné bylo zfilmováno a tak máme kvalitní video záznam :)

plakát

Britney: For the Record (2008) (TV film) 

Dokument, který zachycuje velký comeback Britney Spears. Britney chce uvést vše na pravou míru, její problémy, zhroucení, co bylo příčinou atd. Každý rozumný člověk ví, že média často klamou, házejí na lidi špínu ale bohužel na druhou stranu tomu i spousta lidí věří. Britney si toho byla vědoma a proto natočila tento dokument, kde všechno objasňuje. Navíc nám dovoluje nahlédnout do jejího soukromí a příprav na znovuovládnutí vrchlolu popové hudby. Je to opravdu úžasný dokument! Všichni, co o Britney nesmýšlejí v dobrém, by ho měli shlédnout a poté si uvědomí, že co si o Brit mysleli, byly jen lži a výplody bulváru. Tento dokument si zaslouží opravdu vysoké hodnocení a jsem zcela objektivní. (Ti co dali odpad, by podle mého názoru hodnotit tady na csfd vůbec neměli.)

plakát

Justin Bieber: Never Say Never (2011) 

Nejsem fanoušek Justina Biebera, ale taky mě moc zajímalo, jak jsou uživatelé tady na csfd objektivní. Před vydáním tohoto dokumentu jsem viděl nějaký trailer a docela mě zaujal. Říkal jsem si, že bych se na to mohl někdy kouknout jen tak ze zajímavosti. Ode dneška vidím Biebera jako opravdu talentovaného kluka. Bubeník by z něho byl skvělý, dokonce mu to jde líp jak zpívání podle mého názoru. Některé momenty v dokumentu mě i rozesmály. Dokument vystihuje, jak to všechno začalo a je dobře zpracovaný.....Mě se to docela líbilo, proto dávám 60%