Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Ricky Gervais Live 2: Politics (2004) (pořad) 

První show, kterou jsem s Rickym viděl. První půlka vyloženě slabší. Na můj vkus se tam objevily už vtipy daleko za hranou. Druhá polovina mnohem lepší. Váhám mezi 3 a 4 *, Nakonec 4, protože stand-up je těžký řemeslo a ve výsledku jsem se docela bavil.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Jsem odjakživa fanoušek Burtona, takže není překvapení, že se mi to líbilo. Problém byl jen v tom, že do poloviny filmu jsem pořádně nevěděl, co se děje (knížku jsem bohužel nečet). Anne H. byla výborná. Za zmatek jen 4*.

plakát

Běloruský sen (2011) 

Film jsem viděl v universitě v rámci Jednoho světa. Na dokument je možná dost emocionální a rozhodně dost subjektivní. Na druhou stranu, tak by asi i dokument o lidských právech měl vypadat. Po filmu byla diskuse se zástupci obou táborů. No nás idealistů se tam sešlo hodně.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Tak tohle byl doslova průser. V kině nás bylo opravdu minimum a evidentně všichni fanoušci původní verze, která byla špičková. Nehledě na to, že se z filmu, kterej měl dobrou atmosféru a libovej soundtrack, udělal běžnej béčkovej film, jedna věc mě doslova vytáčela. A to sice snaha nacpat do bojových scén "humor". Absolutně se to tam nehodilo. Ne.

plakát

Legenda 17 (2013) 

Ano, jistě mě hodně ovlivnilo to, že jsem hokejista. Ano, ovlivnilo mě i to, že mám rád obecně všechny sportovní filmy. Ano, viděl jsem film v kině v Rusku, kde byla atmosféra parádní. Rusové do sebe trochu šli, co se týká politiky, ale porád to bylo hodně zkreslený, v tý době tam byl trochu jinej bordel - i to bych přehlídnul. Akce na ledě samozřejmě přizpůsobený tomu, aby se na to mohli koukat všichni. Ale proč udělali z kanadskejch hokejistů tupý opice jsem nepochopil. Přes to všechno musím dát 5*.

plakát

Návrat (2003) 

Ve filmu padne minimum slov a přitom je řečeno vše. V první řadě geniální výkon dětí, něco podobnýho jsem ještě asi neviděl. Nemáte ponětí, co se děje, ale přitom je všechno naprosto uvěřitelný.