Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Deníček (11)

Já a Mel Gibson!!!

Naše společná selfie. Mel byl fakt milej a ochotně a bez keců se se mnou vyfotil na svůj foun a pak fotku dokonce postoval na net! Jsem nakrásně slavný.

Já a Mel Gibson!!!

Kohák s taškou, no jasně!

Takovýho spolužáka by bral každej hetero

Oliver Stone a já

Pomohla tomu náhoda, ale nakonec jsem se vyfotil s velikánem Oliverem Stonem. Ani jsem ho nemusel prosit! Zrovna si nandavám sandály.

Oliver Stone a já

Pro záběr až za hrob

Co by pořádnej kameraman neudělal pro trochu tý lásky k filmu

Okázale sebekritický pohled do filmové hudby. round pět ;)

I kreslený filmy mají koule (to i Django). Kdo by čekal, že pro mě bude posledním největším filmovým zážitkem hrdina, který je jen tak tvrdý, jak tvrdost tuhy dovolí.

 

Díl 5 - BATMAN: DARK KNIGHT RETURNS; Christopher Drake

Okázale sebekritický pohled do filmové hudby. round čtyři ;)

 

Nevkládám sem žádnou novinku, nicméně tohle je taková raketa, že kdybych ji tu neměl, tak bych pět dní plakal a pak šel holiči - wtf?

 

Díl 4 - DRIVE; Kavinski - NightCall

Okázale sebekritický pohled do filmové hudby. round tři ;)

Díl 3 - L´INSTINCT DE MORT; Les arches de Paris

Okázale sebekritický pohled do filmové hudby . round two

Co bych to byl za zlatou českou ručičku, kdybych sem nemrdnul něco, co pochází z českých luhů a hájů. Tahle hudba mě vždycky vezme za kouhle a na malou chviličku z nich udělá vagínu

 

Díl 2 - KRÁSKA V NESNÁZÍCH; Aleš Březina - Duše a tělo 


Okázale sebekritický pohled do filmové hudby . round one

Jsem vášnivý typ. A kromě urážení lidí, co nosí nepromokavé pláštěnky mám rád film a taky filmovou hudbu. A právě ta mě inspirovala, abych využil úžasné logaritmické funkce deníčku a jeho prostřednictvím se pokusil seznámit neseznámené s tou nejmilejší muzikou, co se podle mě objevila na plátně.

Začnu zhurta, ať to má grády - tahle fanfárovka hraje zrovna v momentě, kdy Al Pacino letí vrtulníkem a honí De Nira. Nutno dodat, že vždycky, když Pacino letí vrtulníkem, tak hraje něco kulervoucího.

 

Díl 1-  HEAT; Moby_New dawn fades

Slovní onanie nad masturbanty v CSFD

Pomineme-li fakt, že jsem blanokřídlý hmyz bez peří a bez péra, s hemafroditními sklony, co hledá životní smysl na dně plechovky, kde kdysi bývalo něco, co se dalo pít a co se taky kdysi pilo a pilo se toho hodně, tak jsem úplně normání sexuchtivej chlap, kterýho serou poměry na CSFD. Proč? Vyměnili byste bod? Je kouzelný, že Češi i Slováci jsou náturou úplně stejný (Češi mají lepší hokejisty, což s náturou sice nesouvisí, ale napsat jsem to musel) a minimálně jsou stejně soutěživí. Předhoďte jim někde na internetu jinak k životu absolutně nepotřebnej bod a co udělají? Začnou se prát, svlíkat, přednánět, navzájem se nenávidět a zakládat si další profily (viz Chupacabre alias fajnchlap alias Milenka1 ...). Začnou se předhánět v diciplíně "Kdo napíše odbornější komentář", ačkoli v podstatě filmu rozumí asi stejně jako šestiletej Pepíček, co má moc rád hrachovou polívku a Bloody Marry, jadernýmu štěpení a samotný komentáře jsou čtivý a vtipný stejně jako projevy němýho Jana Tleskače potom, co ho zasáhli rychlým šípem. Samozřejmě výjimka potvrzuje pravidlo. Ale proč to všechno? Jak to, že lidi ztratili koule a přestali bejt svý?

Inzerce - Chceš bod? Tak si pro něj pojď! Ole

 

Protože

jsem tento týden dostal další, během posledního půl roku už asi dvanáctou, prosbu, zda bych nevyměnil bod a mě už doprdele nebaví pořád někomu vysvětlovat, že moje existence je na absolutně nezávislá na počtu bodů, který mám na CSFD - hlavně je to údaj o člověku nic nevypovídající a úplně k hovnu - rozhodl jsem se, že svůj postoj drobet přehodnotím a postavím se k tomu chytře, majetnicky a obchodně. Takže:

 

Pronájem bodu:


Nabízím k pronájmu bod na dobu určitou, takže každý, kdo má o něj zájem, nechť se mi neváhá ozvat.

Sazba
1 měsíc = 100 Kč
V případě, že si objednáte pronájem na 6 měsíců a víc, tak dostanete 10% slevu
Bod Vám udělím po připsání příslušné částky na můj účet 609112567 /0100
Ceny jsou uvedeny bez DPH

Při objednávce 1 roku a více, dostanete propisovací tužku ZDARMA

* V současnou chvíli mám v topce uvedeny uživatele, kterým jsem bod udělil zcela svobodně, bez nátlaku nebo úplaty a kteří si ten bod dle mých měřítek zaslouží.