Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (256)

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Asgardi jsou docela fajn, má to i nějakou atmosféru, bohužel holčina celý film jenom vzdychá a fibriluje, naštěstí se mezi první a druhou útočnou vlnou stihne osprchovat a postavit vodu na šporák. Také nemůže chybět emotional damage, bez bolístek a traumat z minulosti by to nebylo ono. Konec to zabíjí úplně.

plakát

Unfriend (2016) 

Při představě, že bych přišel o všechny své FB kámoše, mi běhá mráz po zádech.. nedej bože, kdyby mi přestal fungovat. (myslím ten FB !) Pro dnešní "sociální" mládež to musí být infarktová záležitost, mě se tahle pošahaná generace naštěstí pár lety minula.

plakát

Očista: Volební rok (2016) 

Totální sračka, kdy díky zajímavému nápadu z jedničky budou žít dalších 10 let a budou točit další sračky, který pokaždé překonají tu předchozí o 100 procent.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Matka draků hrozně přehrávala a i když působila po většinu filmu sympaticky, chvílemi toho cukru bylo až moc. Chtělo by to také více černého humoru - okolnosti k tomu vybízejí, ale čistě jako červená knihovna.. proč ne.

plakát

Metro Manila (2013) 

Celou dobu to viselo ve vzduchu a věděl jsem, že to musí přijít...no a pak to přišlo ..

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

WoW jsem nikdy nehrál, takže těžko soudit, jak moc čerpá film ze své předlohy a co oproti hře přináši nového. Jakožto hráč obyč Warcraftu určité povědomí mám, ale zároveň si uvědomuju, že spousta odkazů a narážek mi ušlo a zůstalo nepochopeno. Animace je výborná, hezky se na to kouká, ale přijde mi, že se celý děj odehrává až příliš rychle. Ne nadarmo měl Pán prstenů 3 hodiny, Warcraftu bych hodinku klidně přidal. Být úplný neználek WoW, tak bych si připadal jako neplavec hozený do vody. Herecké obsazení mi taky nepřišlo zrovna povedené, konkrétně král lidí, kterému vážně sedí více role Preachera, nevýrazná královna nebo Strážce, který by mohl spíše hrát v metalové kapele. Každopádně nejvíce protivný byl Strážcův učeň, ten snad do filmu zabloudil omylem. Jinak musím říct, že se čekání vyplatilo a rád život za hordu položím ještě několikrát.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Příběh již mnohokrát viděný, ničím tedy nepřekvapí, vyniká ale zpracováním. Hezky se na to kouká, jinak lze těžko něco vypíchnout. Stopáž je naštěstí únosná, takže podívat se na to dá, nejlépe s rodinkou.

plakát

Into the Forest (2015) 

Film od ženy pro ženy. Nebýt toho, že film režírovala ženská, dal bych těm dvoum magorkám měsíc na přežití. Takhle to zvládly o něco déle, ale v tom pařezu to moc dlouhého trvání už určitě nemělo, vzhledem k tomu, že barák stihly zlikvidovat do roka a do dne. Co tam proboha celý dny dělaly??

plakát

Dáma ve zlatém (2015) 

Pohádka o tom, jak hodná babička chce prodat obrazy Rakousku za 255 milionů euro, protože nabízených 150 mlionů jí přijde málo, tak se naprdne a prodá je Ronaldu Lauderovi za 135 milionů dolarů, který mimo jiné o pár let později žaluje Českou republiku kvůli TV Nova, protože vlastnění 12 televizních stanic mu nestačí. Těch 21 milionů dolarů od švýcarského restitučního fondu za cukrovar také přijde vhod. A do toho nám zdárně sekunduje právník Randol Schoenberg, ve filmu prezentovaný jako nezkušený panic, který právě spadl z višně, přičemž opak je pravdou, který si přišel na 96 mega.Bohužel tyto zajímavosti se do filmu jaksi nedostaly, zřejmě omylem ha-ha, čímž posouvají toto košer dílo do historické sračky. Ani bych se nedivil, kdyby rejžovi za natočení téhle demagogie podšoupli nějakej ten obrázek.