Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (49)

plakát

Wu-Tang: Americká sága - Criminology (2023) (epizoda) 

Další z fantaskních epizod o sólovém albu. Díl se příběhově zaměřuje na inspiraci Raekwonovy desky Only Built 4 Cuban Linx aka the Purple tape a čerpá z filmů zaměřených na drogový obchod v podsvětí a korupcí policie.

plakát

Wu-Tang: Americká sága - Shadowboxin' (2023) (epizoda) 

V hlavní  roli manažer Divine, který musí splnit sliby, které dal hudebnímu vydavateli Tommymu Mottolovi. Divinea Diggse čeká nelehkých pár infarktových hodin v botách neúprosného manažera, otce a vyjednavatele mezi členy Clanu s rostoucími egy.

plakát

Wu-Tang: Americká sága - A Better Tomorrow (2023) (epizoda) 

Epizoda zaměřená na tři členy po skončení turné. V hlavní roli U-god, Inspectah Deck, Masta Killa. Damani D. Sease jako U-god si krade epizodu pro sebe skvělým hereckým výkonem.

plakát

Wu-Tang: Americká sága - All I Need (2023) (epizoda) 

Blizi se uzaverka pro vydani alba ODB. RZA se musi usmirit se svym bratrancem Dirtym jakymkoli zpusobem, aby zabranil sankcim ze strany vydavatelstvi. Ghost a Rae utuzuji sve pratelske vztahy, diskutuji ohledne vzajemne spoluprace na Raekwonove solo desce.

plakát

Wu-Tang: Americká sága - Dirty Dancin' (2023) (epizoda) 

ODB ve svem pomotanem svete aka tvorba alba Return to 36 Chambers. Nahled do mysli sileneho genia v groteskni gangsterce. V hlavni roli Dirt McGirt.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Feige uz se prosim te vzpamatuj. Vsechno co Marvel vydal po Endgame je jedna velka katastrofa. Waititi uz po hroznym Ragnaroku jeste pritvrdil v parodii a novej Thor se uz absolutne neda brat ani trosku vazne. Prisernost. Ani Christian Bale nedokazal aspon trochu zachranit to dno, ktery si rika Thor 4.

plakát

Falcon a Winter Soldier - Nový řád světa (2021) (epizoda) 

Velmi zdařilý úvodní díl s výborným cameem několika charakterů z filmů Cap. America. Pro fanoušky série Kapitána Ameriky je sledovat tento seriál povinnost. Marvel prostě umí nástup svých hrdinů na scénu. Hail Hydra.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

No zas o tak moc se Snyderovi vysperkovat puvodni JL nepovedlo. Celkem zbytecnej film, stejne jako Letovo featuring. Davam * navic za epilog a za Cavilla, kterej je badass Superman a s celou JL si zFlecku stylove vytrel zadek pri prvni konfrontaci.