Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (8)

Harrison Ford

Indiana Jones nebo Han Solo?? Pro mě Han Solo. V klobouku a s bičem ho vidím vždy až na "druhém" místě...

Jeho Han Solo byl neuvěřitelně živoucí a "hmatatelná" postava, drzý drsňák se srdcem na správném místě a zásobou hlášek. Díky, nezapomenu! :)

 

"I have a bad feeling about this..."

Leonardo DiCaprio

Tomuto chlapíkovi jsem nemohl přijít na jméno, od Titaniku pro mě přestal v podstatě existovat, ale panáček se neztratil - naopak, díky nespornému talentu se vypracoval a to dokážu ocenit. Z 90% nemá špatných rolí a to si zaslouží respekt.

 

"No, we need positive emotinal reaction!"

Robert De Niro

Stejně jako všem i Robertovi se nevyhnuly slabší chvilky...ale ve všech ostatních je stoprocentní, profesionální a precizní. Jeho herectví je radost pozorovat, to, jak dokáže přesvědčivě zahrát ohromné spektrum postav, povah a charakterů. Jeden z velmistrů svého řemesla (v nejlepším slova smyslu).

 

"Are you talkin´ to me??"

Keanu Reeves

Kdyby nic, tak už jenom jako Thomas "Neo" Anderson. Věřil jsem mu v tom virtuálním světě každé slovo i každý pohyb...Co tam máme dál? Bod zlomu, Dracula, Constantine, Temný obraz, Ďáblův advokát...Jisté místo v oblíbených :)

 

"There is no spoon?"

Arnold Schwarzenegger

U Arnieho nemám potřebu slov. Nesmrtelný, nepokořený, nedostižný, nejsilnější hrdina z dětství. V oblíbených má doživotní předplatné :))

 

"And if you are not listening, to hell with you!!"

"If it can bleed, it can die."

"Fuck you, asshole!"

"I´ll be back!"

John Noble

DOCTOR WALTER BISHOP! 

Jeho kreace ve Fringe byly famózní! Jeho postavě okamžitě uvěříite. Neviděl jsem johna Noblea v roli dr.Bishopa, ale Dr.Bishopa! To, jakým způsobem vdechl této postavě život si zasluhuje potlesk. Jeho výkon je minimálně 50% všech herců v tomto seriálu. Role "nekompetentních" otců mu jde vůbec skvěle, hodně mě zaujal již jako Denethor v Lord of the rings. Bravo!

 

"I know someone will come. Eventually." 

Sharlto Copley

Famózní "magor"! :) Ten jeho přízvuk poznáte i na přelidněné vietnamské tržnici (když ho zakrývá, není to ono, viz Europa Report), stejně jako jeho charakteristický "crazy" herecký projev, radost se podívat :). Na Oskárka to asi nikdy nebude, ale zapamatujete si ho mnohem lépe než leckterou "star" dneška... Fandím mu! :)

 

"I just shit myself!"