Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (272)

plakát

Strážci vesmíru (1997) 

Tak pro děti a to jen nadšence Power Rangers. Jako samostatný film se to ale moc tedy nepovedlo - je to tak laciná TV zábava a ne film na Video.

plakát

Dobyvatelé ztracené archy (1981) 

Skvěle vymyšleno - dobrodružné, fantastické, komediální, napínavé, akční a vše namícháno ve správném poměru. Steven Spielberg a George Lucas vytvořili skvělou filmovou kultovní sérii a Harrison Ford se pro roli Indiana Jonese prostě narodil.

plakát

Vymítač ďábla III (1990) 

Třetí díl vymítače ďábla je svým způsobem docela zajímavým. Fantasmagorickou dvojku nahradila detektivní a hlubokomyslná trojka.

plakát

Andromeda (2000) (seriál) 

Tak tenhle seriál ač Sci-Fi mám rád, mě absolutně nezaujal. A jak tak koukám na hodnocení, tak jsem nebyl sám. I když na IMDB má tenhle seriál 56 % tak u nás jen 26%. Kevin Sorba byl jako Hercules ještě snesitelný, ale tady ne. Ve srovnání s jinými Sci-Fi seriály je tento absolutně nejslabší. I přes to se dožil 5 sérií. No já se jdu radši dívat na Hvězdnou bránu.

plakát

Star Trek X: Nemesis (2002) 

Myslím si že tento film je docela slušným završením série Star Trek s výborným Patrikem Stewartem v roli Picarda. Docela jsem zvědavý kam celou sérii posunou s novým jedenáctým filmem.

plakát

Star Trek IX: Vzpoura (1998) 

Trochu slabší než předchozí filmy, ale stále je to výborná zábava s napětím, skvělou hudbou a slušnými triky. Asi nejslabší z Picardovské série Star treků.

plakát

Star Trek VIII: První kontakt (1996) 

První filmové setkání s robotickými Borgy dopadlo skvěle. Výměna staré posádky Enterprise za novou s kapitánem Picardem filmovým Star trekům velmi prospěla. Znovu (stejně jako ve 4 díle) se tu cestuje v čase, což nám umožní konečně vidět první setkání vetřelců se zemí. A královna Borgů svádějící androida Data je skvělá. Výborný Sci-Fi film.

plakát

Star Trek VII: Generace (1994) 

Velmi zajímavé propojení světů seriálů Star Trek a Star Trek : Nová generace umožnující setkání obou kapitánů vesmírné lodi Enterprise.

plakát

Star Trek VI: Neobjevená země (1991) 

Po velmi špatné pětce se naštěstí šestka docela povedla. Kapitán Kirk je uvězněn v nejhorším vězení ve vesmíru díky některým Klingonům, kteří nechtějí aby se zůčastnil mírových jednání. Dobrý příběh s výrazně lepšími triky než v pětce.

plakát

Star Trek V: Nejzazší hranice (1989) 

Výrazný pád co se kvality filmových Star Treků týče. Po nejlepší čtyřce přichází zjevně nejslabší pátý díl připomínající dějově i trikově jen obyčejnou epizodu ze seriálu.