Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (711)

plakát

Absurdistán (2006) 

Tak tohle byl slušnej bizárek a zajímavej mix komedie a sci-fi, kterej mě přesvědčil jak moc jsem rád, že se roku 2505 nedožiju, protože by to fakt jednou mohlo bohužel takhle vypadat..

plakát

...a bude hůř (2007) 

Komentuju nezaujatě, protože knižní předlohu jsem klasicky nečetl ač mi kamarád a uživatel pornogrind řekl, že knížka je prej kult... musim teda uznat, že po řemeslnej stránce to u mě patří k těm nejlepším porevolučním českejm dramatům, všichni to zahráli skvěle, ale hvězdičku ubíram, protože Olinovi nebylo často rozumnět..

plakát

Ada (2021) 

Mnou nejvíc očekávanej ,,horor" zbytku roku 2021 a mam smíšený pocity.. slovo horor jsem dal do uvozovek, protože to je spíš mysteriozní drama a jedna velká podivnost, ale nemůžu říct, že bych byl nějak zklamanej ikdyž to určitě neni film pro každýho..

plakát

Agent v sukni (2000) 

Jasně, je to vykrádačka Táty v sukni ale pár vtipnejch scén by se tu určitě našlo.. je to vyloženě oddechová komedie..

plakát

Albín jménem Noi (2003) 

Hodně zajímavej, depresivní a zároveň vtipnej film.. ani chvíli jsem se nenudil a ten kluk to zahrál špičkově ikdyž je pravda, že tohle by určitě nesedlo každýmu a ten konec určitě náladu nezlepší..

plakát

Alfa (2018) 

Drobný chybičky by se našly, ale to už neni podstatný.. od Alfy jsem dostal přesně to co jsem čekal a to celkem drsnej survival, kterej se ale odehrává před 20 tisíci lety + dojemnej příběh u kterýho mi po delší době slzelo oko.. slabších pět, ale v rámci letošního roku se u mě jedná o jeden z nejlepších filmů..

plakát

Ali (2001) 

Vynikající životopisnej film o nejlepším boxerovi všech (ti co nesouhlasí at mi napíšou do pošty klidně a probereme to) :)Závěrečnej zápas mezi Alim a Foremanem je neskutečnej. Názory na Aliho může mít fakt každej jiný, byl trochu namyšlenej to uznávám, ale jeho technika technika byla skvělá a tančení taky. Tenhle film fakt doporučuju všem co maj aspon trošku rádi box :)

plakát

Amanda Knox: Vražda v Itálii (2011) (TV film) 

Kriminálka která se pohybuje na hranici koukatelnýho průměru a podprůměru, ale kdybych se nad tim zamyslel tak jsem se ke konci už docela nudil a to je špatně když má jenom 87minut, takže to nestačí ani na ty 3 hvězdy.. působilo to hrozně lacině i na televizní film..

plakát

American Mary (2012) 

tohle byl teda divnej film.. nesnášim, když se ve filmech víc než hodinu nic neděja a pak teda přijde nějakej zvrat aby se neřeklo.. bohužel ten zvrat už celkovej dojem z filmu nezachránil.. tohle je přesně film jednou a dost..