Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (711)

plakát

Aquaslash (2019) 

Je sice pravda, že jako kraťas by to fungovalo líp, ale i tak to možná dost lidí odradí od návštěvy aquaparku a tobogánu :)prvních 50minut je víceméně fakt o ničem a to hodnocení spoustu lidí odradí, ale na konci měl scénárista hodně bujnou fantazii :)

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Sakra kdyby tohle viděl Američan, Brit, Němec nebo třeba Australan tak by si musel že jsme národ buranů a pitomců :D.. nejhorší je na tom, že za tohle někdo chtěl v kinech peníze, protože to vůbec nebylo vtipný a nemělo to hlavu ani patu..

plakát

Grandhotel (2006) 

V pohodě oddechovka na deštivý odpoledne.. Marek Taclík sice nikdy nebyl muj oblíbenec, ale do týhle role se docela hodil ikdyž nejvíc mě tady bavil Dulava jako věčně nadržený prase..

plakát

Vodník (2019) (seriál) 

Pro mě nejlepší česká porevoluční kriminálka a taky skvělý rodinný drama.. nechápu jak tomuhle může dát někdo míň než 2 hvězdy, to neustálý střídání dvou dějovejch linek mě v tomhle případě strasně bavilo a ta písnička na konci to celý ještě umocnila až mi z toho běhal mráz po zádech, bravo tvůrci!

plakát

Noční útok (2018) 

Kdo bude chtít tak si vždycky nějaký chyby najde, ale podle mě by to nikoho nemělo urazit.. ono je obecně těžký přijít v home invasion s něčim ,,mimořádným" když to nejlepší v rámci home invasion bylo už zřejmně natočeno, ale já osobně jsem za Breaking In rád protože napínavý to chvílema rozhodně bylo..

plakát

Ostravak Ostravski (2016) 

Kupodivu jsem to upřímně čekal horší, je to sice jedna z těch komedií na kterou si za 10let pravděpodobně málokdo vzpomene, ale u týhle sondy do života horníka a jeho okolí mi nebylo vyloženě trapně a párkrát jsem se zasmál..

plakát

Příliš osobní známost (2020) odpad!

Pokud se najdou lidi co ohodnotí tenhle film a z těch hodnocení vyjde 51% tak to může znamenat jenom dvě věci - za A) hodnotit na čsfd může snad už i robot nebo za B) jako společnost už nemáme šanci a morálně se mi chce zvracet.. jediná dobrá věc byla krásná Petra Hřebíčková, ale kvůli jejímu obličeji hvězdu dávat nebudu..

plakát

Videodrom (1983) 

Druhej film z výzvy od pornogrinda a jsem rád, že mi dal do výzvy právě tenhle film, protože věděl co by mi mohlo sednout a už podruhý mu to vyšlo.. at se to někomu líbí nebo ne tak David Cronenberg je prvotřídní filmař a Videodrom by neměl nikoho zklamat a už vůbec milovníky old school hororů, byla to jedna velká halucinační jízda doprovázená syrovou nepříjemnou hudbou.. je to spíš slabších pět, ale jsem rád že jsem vyplnil další mezeru v rámci starších filmů..

plakát

Ta druhá (2020) 

Romatický komedie nevyhledávam, ale tady tý romantiky naštěstí tolik nebylo.. spíš je to bláznivá komedie s jednou z nejvíc bláznivejch ženskejch co si z filmů vybavuju.. ten moderní námět s randem naslepo se mi fakt líbil, protože něco podobnýho se určitě muselo stát i v realým životě..

plakát

Narušitel systému (2019) 

Narušitel systému zřejmně patří k tomu nejlepšímu co se kdy v rámci narušenejch/zlobivejch dětí natočilo.. dost emotivní film a to co předvedla Helena Zengel zasluhuje uznání