Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Mistři zastavárny (2009) (pořad) 

Nejlepší pořad, co dávají v dnešní době v televizi. Tohle musí psát sám život!!

plakát

Jsem to já (2017) (amatérský film) 

Už podle traileru jsem věděla, že to bude blbost a recese. Proto jsem přemluvila kámarády, nakoupila osm litrů čůča a vyrazili jsme do kina užít si sobotní večer. Doteď se jim musím omlouvat. Jsme pro každou srandu, ale tohle bylo moc i na nás. Film se nesl v duchu, to je jedno, že ses přeřekl a začal ses smát, oni si toho nevšimnou. Při dialozích každý z herců seděl na jiném místě v jiné denní době. Celé to bylo točeno na mobil nebo nevím co. Základní dějová linka by se dala shrnout do deseti minut a ty vedlejší jsem nepochopila. Ještě nikdy jsem neviděla tak rychle vyprázdněný kino. My jsme to tam jako jedni z mála vydrželi do konce, ale jen díky zásobě čůča :-D Nejsmutnější na tom všem je, že to tvůrci asi myslí vážně. Jednu hvězdu dávám.. asi protože jsem omámená vědomím, že mám za sebou ten největší trapas, co se může dostat do kina. A za soundtrack. Doufám, že druhej díl nebude!

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) 

Americký originál Family Feud jsem byla schopná sledovat v kuse od rána do večera (za což se trochu stydím), ale na českou verzi se dá bohužel dívat jen po kalbě. Matonoha neumí improvizovat, občas mluví z cesty a trochu se mi zdá, že se šišláním a celkovým vystupováním snaží napodobit moderátora Bena Gleiba z americké soutěže Idiotest. Každopádně pořád lepší než pořady typu Popelka.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Ačkoliv jsem do kina přišla se značnou nedůvěrou, film mě mile překvapil. Ve spoustě momentech vykrádá předchozí dvojku, což ale evidentně bylo záměrem tvůrců. Co se týče efektů, je to zatím nejlepší 3D film, který jsem viděla. Rozhodně stojí za to na krotitelky zajít, jsou důstojným pokračováním nestárnoucí klasiky! !!!!SPOILER!!!! Jediná věc, která mě na filmu štve, je, že Slizoun je tu tak trochu záporák..

plakát

Tajemné okno (2004) 

Děj je celkem slabší a předvídatelný. Ale přesto se na to dalo koukat díky Johnnymu. Cute!

plakát

Luxus na talíři (2016) (pořad) odpad!

Nechápu, jak tahle věc někomu může přijít vtipná. Z toho chlapa, co neumí hrát, je mi na zvracení, jak je slizkej. Za rádobyvtipy se stydím za něj. Tenhle pořad je prostě trapas, kterýmu se normální člověk nemůže zasmát. To je nějaká póza nebo proč to devadesáti procentům lidí přijde vtipný? Tím, že se smějí, dávají najevo, jak jsou bystří a chápou, že je to parodie? Nebo možná jsem divná já a nerozumím správnýmu humoru. Kdo ví.

plakát

Revival (2013) 

Ačkoliv patřím k mladší generaci, u filmu jsem se skvěle bavila. Nevzpomínám si, kdy naposledy jsem viděla český film, který byl od začátku do konce tak poutavý a plný kvalitního humoru.

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

Skvělý nápad! Prvních pár dílů jsem byla velmi mile překvapená, nečekala jsem, že se u podobného pořadu můžu tak nasmát. Trochu škoda, že se úkoly soutěžících začaly opakovat.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Po zhlédnutí snímku jsem se hluboce zastyděla, protože mi došlo, že nejspíš nejsem dost intelektuálně na výši. Až dosud jsem se považovala za náročnějšího diváka. Urputně jsem se snažila film vstřebat - už jen to, že jsem u něj celkem čtyřikrát usnula, a pokaždé si ho znovu plna očekávání pustila, mluví za vše. Bohužel nemám ponětí, co tímto dílem kdo chtěl říci. Hodnotit ho z tohoto důvodu nemohu.

Ovládací panel
2 body