Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

O myšce a medvědovi (2012) 

Po dlouhé době milá, rozumná, zkrátka pěkná pohádka, určitě doporučuji =)

plakát

Nepřítel státu (1998) 

Podle mě je tohle jeden z nejlepších filmů s Willem Smithem. Jak perfektní zápletkou tak luxusním dějem.

plakát

Prometheus (2012) 

Care!Text have spoilers! Na film jsem šel, aniž bych věděl na co vlastně jdu.Takže první polovinu filmu jsem si užíval, hledal příběh a pointu.První co mě zarazilo byl fakt, že skupina vědců která po dvou letech dorazí na "vysněnou" planetu strašně pospíchá, všechno honem rychle, jako kdyby neměly spoustu času.Film se velmi rychle zvrhnul v rychlou a strhující podívanou.V momentě kdy archeoložce Shaw vylezlo z bříšku její novorozeně neubránil jsem se a vyprsknul smíchy (Man in black "Gratuluji, je to chobotnička!" ) Druhá polovina už je ve znamení zvratů a odhalení celé podstaty filmu, tzn ukázat jak vznikl Alien a co byl vlastně zač.Pokud máte rádi Aliena a viděly jste všechny jeho díly a líbí se Vám Gigrův styl trak vřele doporučuji.Pokud Aliena neznáte a neholdujete scifi prostředí, budete se nudit.Za mě 5/5

plakát

Horem pádem (2004) 

Místy film hodně slabší, ale celkově mě docela bavil, ale perfektní hlášky :D Čistokrevnej Českej fousek!

plakát

Hop (2011) 

Pár vtipných okamžiků film jen tak, tak drží u dvou hvězd.. Něco do sebe to má, každopádně celkový výsledek je "ucházející" Co se týče herců tak je to hrůza, ani Kaley Cuoco to nezachraňuje..

plakát

Poslední prázdniny (2006) 

Tři hvězdy za Gérarda Depardie, jinak mi film přišel příšerně utahaný a místy rádobyvtipný.. Nic extra.. =)

plakát

Králíkova pomsta (2008) 

Pefektní odpolední vzpruha nálady, úsměvné a barevné =)

plakát

Kniha přežití (2010) 

Postapokalyptický začátek perfektní, dále to už bylo jenom horší.Chvílemi jsem se vyloženě nudil, nic zázračného.Za atmosféru a špičkový začátek 2/5.

plakát

Utržený ze řetězu (2005) 

Film je rozdělený na dvě části.Na akční (podle mě tu slabší) a na část "emocionální" kde se Danny učí hrát na klavír, poznává se s dcerou ladiče pian apod.. Celkově si film dokážu představit, kterak se ubírá spíše tím méně akčním stylem.Ten se tu moc dle mého názoru moc nepovedl (Zbytečně přehrávané rvačky ) , ale na druhou to stranu zachraňují perfektní herecké výkony (Jet Li, Morgan Freeman ) a občas i trocha humoru.