Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (857)

plakát

Co čas nezahojil (2012) 

Dost nedoceněný film, nechápu slabší hodnocení..Velmi dobré drama zahrnující rodinné vztahy členů rodiny, kteří se zúčastnili nesmyslných válek, které navždy změnily jejich myšlení a znemožnily návrat k normálnímu životu.

plakát

Den blbec (2014) 

Do první půlky to bylo vtipné a pak se to zvrtlo na trapnost. Jako chlap, který špatně snáší alkohol se změní v debila?

plakát

Láska a čest (2013) 

Myslím, že je tento film hodnocen nespravedlivě. Nenásilnou formou mně bylo předloženo, co se odehrávalo v myslích chlapců tam a těmi doma.

plakát

Zvláštní příběh rodiny F (2015) 

Jedna hvězda jen za to, že jsem byla schopná tuhle kravinu dokoukat :( To mám Batemana a Walkena upřímně ráda.

plakát

Šifra (2003) (TV film) 

Už jen sledovat úžasné herectví- Klause Maria Brandauer je požitek sám o sobě a zápletka je neotřelá. Kam se podělo bohatství tisíců židů a jejich konta ve Švvýcarsku? Trochu se i zapomnělo, kdo hlavně těžil z válečné mašinérie a kdo těží i dnes.Nejen právníky, ale i bankéře je třeba hodit do moře :)

plakát

Candyman (1992) 

Kravina, pořád jsem čekala, kdy teda začnou ty lekačky a vono nic, než jen tam, kde jsem je pochopitelně čekala. Konec přesně podle šablony. Tohle byl podle mně horror-/www.csfd.cz/film/146130-purpurovy-vrch

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Na tohle pokračování jsem opět šla do kina na 4DX projekci a musím přiznat, že se mi to velice líbilo, ačkoliv jsem podle recenzí nic moc nečekala. Opak byl pravdou . Bavila jsem se královsky :)