Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (98)

plakát

Malum (2023) 

První 3/4 filmu atmosféra hustá, že by se dala krájet. Lekačky, které nadzvednou i letité znalce hororů. Děs, po kterém si v noci raději načůráte do postele, jen abyste si neodkryli z obličeje peřinu... Dle mého názoru je tento horor velmi nedoceněný. Za mě určitě drží prvenství mezi nejděsivějšími horory posledních let. Bohužel hvězdu strhávám za poslední část filmu, kdy už ztrácela na atmosféře a nedokázala diváka držet v tom příjemně hnusném pocitu, kdy člověk neví, co ho zase vyleká, kde může očekávat zradu a hlavně v tom příšerném pocitu, kdy to chcete hrozně vypnout a těšíte se, až to vlastně skončí, protože máte pocit, že se v hustotě té atmosféry udusíte... Film bych doporučila všem fanouškům The Last Shift, i když za mě TLS byl o trochu lepší.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Kdo by to byl řekl, "seryjál" taková píčovina a film? Normálně bych na to nešla, ale přítel děsnej fanda, měl svátek a co je pro něj nejlepší dárek? Lístky na Vyšehrad. Takže jsem tam šla s tím, že to nějak přetrpím, když má ten svátek, že jo... A ejhle, vůbec jsem netrpěla, naopak jsem se dost bavila. Takže jako bomba!

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

Tolik fanoušků na FB a Instagramu a jen 9%? To kdo hodnotí? Za mě zatím jedna z nejlepších Reality Show. Já to prostě miluji, ať už Hotel Paradise, Love Island, Vyvolení (pozor Like House opravdu ne - totální propadák)... Love Island je hodně podobný jako Hotel Paradise, avšak ve srovnání s Vyvolenými ještě o špetku zajímavější, protože jde zároveň o lásku a přátelství (kromě prachů samozřejmě). Pak už záleží jen na soutěžících, jestli si přišli hlavně pro prachy nebo opravdu někoho najít. A některým zdá se, se to i daří.❤

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

Tak já se těším, že konečně zase reality show něco jako Vyvolení a ona taková trapárna... Úplně všichni na přes držku, hloupý a jednoduchý uhihňaný slepice, a ty namachřený paka, co si myslí, že spolkli svět.. No stačilo, už nikdy víc...

plakát

Ulice v karanténě (2020) (TV film) 

Ano, uznávám, nebylo to nic extra, ale takhle večer k vínku, kdy už se člověku nechce přemýšlet, to bylo skvělé odlehčení. Dala bych tam více domácností, než pouze tyto dvě, ale i tak to neurazilo. Za mě celkem spokojenost. Co mě ale zaráží, že to hodnotí lidi, kteří ulici nesledují a tudíž absolutně neví, o čem to je, o čemž svědčí i jejich hodnocení! Je jasné, že tedy nebudou vědět, co měl znamenat tento díl a nebudou hodnotit jinak než negativně!

plakát

Joker (2019) 

Kdysi mi jedna moudrá žena v nemocnici řekla, že v dnešním světě se spousta lidí tlačí do rolí, ve kterých jim pak není dobře...a přesně o tom je film Joker. Film je o nemocném Arthurovi, který se snaží rozdávat úsměvy a radost okolo sebe. Okolí mu to ale vrací ošklivými údery a posměchem. Zanechává to v něm tak hluboké šrámy, že se rozhodne vracet údery. Nakonec najde sám sebe a svou roli... nebo je vše úplně jinak? Myslím, že každý se s hlavním hrdinou trochu ztotožňuje a poznává v něm kousek sebe a proto je film tolik úspěšný. Každý si v něm najde to své, co je mu podobné... V tom je film Joker prostě výjimečný. Na závěr hláška, která mě zasáhla: "Nejhorší na tom, být nemocný, je to, že lidi čekají, že se budete chovat jako zdravý".

plakát

Slunovrat (2019) 

Začátek i trailer slibný.... co se tím ale autor snažil říct... ??? 2x pobavilo víc než kdejaká komedie, ale to jen díky své trapnosti... i Kameňák má do té trapnosti daleko... krásné prostředí, dobří herci... ale to je asi tak vše

plakát

Itsy Bitsy (2019) 

Děj a příběh mizerný. Ale pavouk byl opravdu NECHUTNÝ, jen kvůli němu 3 hvězdy. Jen tam mohl být častěji a mohlo být více obětí.

plakát

Milenky - Epizoda 12 (2018) (epizoda) 

Né né né, takhle to nemělo skončit!!!!! Natočte další díly :(

plakát

Hříšná láska (2001) (seriál) odpad!

Kdykoliv přijdu k babičce, tak to tam běží a úplně pokaždý tam někdo brečí!!!