Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Mamka a taťka (2017) 

Pozitiva: velice dobré herecké obsazení. Několik scén bylo vážně k smíchu. ....... Negativa: nechutné, nevhodné, zvrhlé béčko. ....... Konečný verdikt: byla to fakt sračka, sorry Nicku.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Dojemné, smutné, srdcervoucí,,,,,,,,, ale krásné.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Na rovinu bych ligu spravedlnosti hodnotil 4 hvězdičkami,,, plný počet dávám jen z toho důvodu abych trochu podpořil celkové hodnocení, myslím že si film zaslouží víc než dosavadních 59% , digitální zpracování bylo podle mě bezchybné, herecké obsazení mě těšilo, záporák byl hustej, děj šlapal, a akce bylo dost. Nevím jestli se mi film líbil protože jsem očekával bídu ale za mě velice dobrý, těším se na dvojku.

plakát

Skrytá čísla (2016) 

Nevím jestli jsem se díval na film v tom správném rozpoložení, nebo byl fakt tak dobrej, ale bavil mě celou dobu. Nestydím se hodnotit plným počtem už jenom za hlavní hrdinky, pokud byly z poloviny tak silné a chytré jak je ztvárnili ve filmu, tak klobouk dolů za jejich nadupanost.... Film navíc odhaluje tehdejší dění v NASA kolem 60 roku a to jak to celkově neměli černoši v Americe snadné. Moc povedený film.

plakát

Mladý gangster (2018) 

Tak tohle se opravdu nepovedlo... Filmy podle skutečných příběhů mám mega v oblibě ale tento příběh by mi bohatě stačil v podobě nepříliš dlouhého článku z magazínu. Zkrátka tam na mě bylo asi málo zajímavých scén. S mladým Rickem sice soucítím jelikož s ním takhle vyjebali, ale i přes nelehký a trnitý život si tak trochu sám chcal pod nohy kudy chodil. Víc mi bylo pomalu líto jeho tatíka, který i přes veškerou snahu nemohl uspět a ze všech stran se na něj sypalo vše co mohlo,,, jednu hvězdu dávám za pěkně vystihnutou atmosféru Detroitu 80 let,,,,druhou hvězdu za skvělého Matthewa McConaugheya který je pro mě pan herec.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Ačkoliv je "další level'' oproti předchozímu dílu více nemastný a neslaný, je to opět fajnová odreagovačka na večer doprovázena skvělou digitalizací a směskou povedených vtipů ( Kevin Hart opět perlil) . Tři hvězdičky s odřenýma ušima. Nemůžu tedy z mého pohledu tento film doporučit ani zavrhnout. Pokud bude ještě další díl, určitě se na něj se zájmem podívám,,,přesto ale doufám, že nebude...

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Když jsem tento film hodnotil, v první řadě jsem ho oprostil od klasiky Jumanji s Robinem Williamsem,,,,, kdybych ho bral za každou cenu jako návaznost, nebo ho měl nedej bože srovnávat, asi bych přemýšlel jestli dát jednu hvězdu nebo odpad :D. Ale vážně, myslím že se tvůrcům i hercům film povedl, ať už díky zajímavé myšlence s virtuální videohrou, krásné přírodě všude kolem a nebo vtipnými scénami s bonusovým Kevinem Hartem. Kdo neviděl ať jde do toho...

plakát

Joker (2019) 

Po shlédnutí Jokera jsem se cítil zhruba jako by mě před půlminutou vytáhli z velrybího zadku. Zaručeně díky tomu, že byl na mě film až příliš depresivní, a celkově jsem byl zklamaný skrze velká očekávání. Na druhý den jsem si film znova promítl v hlavě a usoudil že je vlastně velice dobrý. Phoenix zahrál klauna obstojně,,,z Gothamu udělali kriminální hnusnou díru jak má být,,,a příběh mě celkově natolik zajímal a pohltil, že i přes pozdní noční hodinu a dost velkou únavu nebyl problém ho dokoukat. Bohužel mi dramatické zpracování moc nezapadlo do světa DC comics... Pravděpodobně o to tvůrcům šlo, ale já to jako plus nebral. Raději bych to viděl jako film o psychopatovi, který nemá s Jokerem, Batmanam ani celým DC nic společného.

plakát

Space Jam (1996) 

Kombinace NBA a mých nejoblíbenějších dětských animáků Looney Tunes je jak kdyby tvůrci točili film přímo pro mě aby mi udělali radost po každé co se na něj podívám. Je to velice vtipná, dobře vymyšlená slátanina s hereckými i basketbalovými hvězdami v čele s Air Jordanem, nabitým soundtrackem, a na tehdejší dobu i skvěle zpracovanou souhrou hraného filmu s kresleným,,,, u mě je Space Jam v široké skupině TOP filmů už od dětství a vždy bude...

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Než jsem si Piraňi 3D pustil, nekoukal jsem na trailer ani na herecké obsazení, nečetl jsem recenzi, v podstatě jsem nevěděl do čeho jdu, a musím říct že jsem byl ve finále mile překvapen. Snímku nechybělo nic, co by klasickej horor neměl postrádat, ať už napětí, spoustu krve a masa, a nebo záběry krásných, nahých ženských ( a že jich tam bylo ...). Film na mě zapůsobil retro stylem, na což přihlížím kladně, a že tam uvidím Kelly Brook v plné kráse je už jenom bonus. Hodnotím třema hvězdama, a co se týká filmů o vraždících zvířatech, myslím že je Piraňa 3D určitě nadprůměr.