Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

Nejhorší sezóna. Nelogický děj (Rusáci pod supermarketem, opravdu?), nesmypatické chování postav a obecně to protě dost ztratilo atmosféru. Bohužel ta snaha natahovat další sérii je zde vidět.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Kniha je fajn, hra super, ale seriál je bohužel nejslabší. Kromě samotného Geralta, Ciri a Marigolda jsou herci spíše špatní a nepůsobí přirozeně. Pokud neměli budget, tak měli omezit válečné scény, pak to bohužel vypadá spíše jako Xena (Sodden Hill). Rekvizity jsou také často překvapivě slabé (i české pohádky z osmdesátek měli lépe vypadající brnění než Nilfgaard zde, u trpaslíků se mohli inspirovat Hobitem). Scénáristická adaptace vypadá jako příliš rychle spíchnutá, ale o tom už bylo napsáno v recenzích dost. Pak je to samozřejmě progresivní Netflix, takže je tam diverzita podle checklistu i když to nedává smysl. GOT v první sérii s podobným budgetem dokázal po většině stránkách udělat lepší práci. Škoda promarněné příležitosti.

plakát

Rübezahl - Herr der Berge (1957) 

Zajimavy film predevsim z historickeho pohledu. Tradicnejsi pojeti Rybrcoula, ehm. tedy Krakonose.

plakát

Povstání barbarů (2016) (seriál) odpad!

Nizkorozpoctovy dokument plny historickych nepravd.

plakát

Plán (2014) 

Nemusí to být dokument pro každého, ale velmi zajímavé pro člověka co má zájem o Prahu, urbanismus, ale i špínu pražské komunální politiky.