Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (7)

Invaze slimáků

Invaze slimáků (2012)

Každý den kolem nás probíhá nekončící boj o cenné hodnoty. Ani týmový duch a odhodlání, ani nejmodernější výzbroj a sebelepší velení však nemusí být zárukou vítězství v zahradní bitvě proti odhodlanému nepříteli.

Seven Days to Remember

Seven Days to Remember (1990)

Kronika sedmi dnů srpnové okupace Československa vojsky Varšavské smlouvy roku 1968 v množství vizuálně pestrých záběrů, která po zdařilém vývozu do Kanady získala věcně ilustrativní i emotivní komentář v angličtině hlasem Jiřího Voskovce

A není v srdci hořkosti...

A není v srdci hořkosti... (1984)

Vzpomínky Alfréda Jindry, držitele bronzové medaile z olympiády v Helsinkách 1952, redaktora Československého rozhlasu.

Stalo se v tomto století

Stalo se v tomto století (1975)

"Tento film je věnován vám, mládeži Československa. Snad vám to pomůže pochopit, co je dnes a co bude zítra." Průřez 20. stoletím s důrazem na technický pokrok a ideologickou interpretaci dějin.

Mezi námi Indiány

Mezi námi Indiány (1969)

Stylizovaná výpověď o dobývání kontinentu bílými přistěhovalci i o světě dnešní Ameriky slovy Indiána - pamětníka starých časů.

Proroci a ponaučení

Proroci a ponaučení (1967)

Koláž k 50. výročí VŘSR mapující historii SSSR od výstřelu z křižníku Aurora pomocí filmových i dokumentárních záběrů, Které jsou doprovázeny animovaným komentářem v podobě pohádky o zlém Imperialistovi.

Donald's Crime

Donald's Crime (1945)

Kačer "Big Shot" Donald je znamenitý tanečník, ale přesto mu před večerní tancovačkou hrozí ostuda. Vydává se na cestu zločinu.

Reklama