Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (97)

plakát

Alpha House (2014) odpad!

Zkusit napodobit prcičky? Ne díky, umělá píč*vina s umělýma kozama. Odpad, nic víc.

plakát

Behaving Badly (2014) 

Vlastně jen další podpásovka jako u filmu Mejdan jak se patří. A to jsem si myslel, že si spravím chuť.

plakát

Mejdan jak se patří (2013) 

Blbost všech blbostí. Kravina na entou. Co tohle sakra mělo být? Děj naprosto o hovně, postavy kromě zatraceně sexy Tristin Mays tak nesympatické, že člověka nutí si hodit oprátku. Hodinu jsem zvládl se dívat a div, že jsem si u toho nevytrhal všechny vlasy na hlavě. Půl hvězdu za hudbu a další půl hvězdu za taneční čísla. Jinak naprostá ztráta času.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Naprosto úžasný, do děje stahující pilot. Už teď se těším na pokračování.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Stejné pocity jako u filmu Já, Frankenstein. A že já blbec, jsem se na tuhle koninu docela těšil. Hořké zklamání. Doufám, že Hercules v podání Dwayne Johnsona bude úplně jiný level.

plakát

Mixology (2014) (seriál) 

Já si myslím, že tohle je 20ti minutový seriál, který prostě nemůže nudit. Každý, samotný díl uteče velmi rychle a zápletka, která se odehrává vlastně během jednoho večera, je velmi zajímavá. Pro náročnější diváky tohle pravděpodobně nebude, ale pro takové, kteří hledají něco na vyplnění časového okna, nebo na dovršení dne je tohle akorát.

plakát

Já, Frankenstein (2014) 

Ještě teď si říkám a pravděpodobně dlouho budu....Co jsem to zatraceně právě dokoukal? Tohle mohl někdo natočit a ještě to dobrovolně pustit do kin? Jít na "tohle" do kina, tak chci své peníze zpět!

plakát

Ulička hanby (2014) 

To je přesně ten tip filmu, u kterého se musíte povznést nad vším a sledovat jej s úsměvem na tváři. Klasická komedie. Nic víc, nic míň. Ale že je ta Elizabeth Banks fakt kočka!

plakát

Poslední mejdan (1998) 

Nevadí mi filmy, které se odehrají za určitou časovou dobu. V tomto případě za jednu noc. Ovšem zde...Zde bylo něco špatně. Kluk je zamilovaný 4 roky do krásné a oblíbené holky, která o tom netuší...bla bla bla, staré, klasické americké klišé s velkým Happy Endem. Nevadí mi šťastné konce, ale tohle bylo příliš i na mě. Dívka si přečte dopis a najednou najde svou spřízněnou duši? A během dalších minut se ještě dozvíme, že je to právě ona, snad jako jediná na celé škole ,která neví, do koho se právě "zamilovala".... Ale notááák! Jedna hvězda za film, který na odpad není a druhá hvězda za Jennifer. Jinak celkově... film o ničem.

Ovládací panel
2 body