Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (506)

plakát

Dům v růžích (2002) (seriál) 

Naprosto nezvládnutá adaptace, šílení herci, neskutečné dialogy, každou minutu trapnost a nelogičnost. Bylo by to tragické i na české poměry devadesátých let, hnus fialovej. Snad na ty čuroty a kuneroly, co mají tuhle zhůvěřilost na svědomí, pošle Štefan Pennywise! Hvězda za dům, i když takovou sračku již pražští devepoleři plácají taky třikrát do roka.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Tenhle film bych měl mít zakázaný. Vlastně jsem si ho sám několikrát zakázal. Vždycky. A stejně pokaždý čumim a kňučim jak třínohý štěně.

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) odpad!

Vypadá to děsivě, skoro stejně děsivě, jako je děsivá vypracovaná postava Agáty Prachaře. To zase bude mazec. Nehodnotitelné. EDIT: 21.3. Hodnotitelné, odpad úplně stejný, na jaký jsou již autoři scénáře zvyklí.

plakát

Oscar 2016 (2016) (pořad) 

Řešit to, kdo a proč měl plešouna dostat a komu se s ním měla maximálně provést kolonoskopie nechám na jiných, od toho je zde (a nejen tady) akademie, která je plná hlav pomazaných, fundovaných a s klasicky překrásnou lebkou. Stejně jako u nás, kde rozhodují například o populární hudbě takové kapacity, jakou je bezesporu například Leona Marešová. Ano, svět se v prdel obrací. A protože my vlastníme Leonu, Rakušáci Končitu Buřtovou, tak bratři zpoza velké louže nás znovu všechny trumfli a po nepovedeném mixu zmíněných monster vyrazili (po druhé) do světa s kreaturou Rockem. Takže protivný a buzerantsky afektovaný projev ovládl půlku přenosu, druhou zabraly tělnaté adolescentní skautky, ovšem správného původu. Pláč černých celebrit, které zase ojebal bílý muž, to už byla opravdu jen trapná švestka na tak již dosti přetrapném dortíku. Příště se bude losovat pořadí, ve kterém se budou vyhlašovat výsledky, feministky si už brousí piče. A děkuji Zářícímu, že před lety tvůrcům sochy rytíře vnuknul myšlenku a nechal je mečem zakrýt jeho vyleštěný peníz. To by byl poprask! Chtělo by to rovněž kvóty a připravit pár tisíc nových kategorií. Radit například cenu největší afro, nejblběji držený kvér,… to mi nepřísluší, byl bych nazván náckem a už jen proto, že se jednalo o 88!!! Oscara se multikulti kaji. Snad i okulti.

plakát

Světová invaze (2011) 

Tak buď se emzáci teleportovali na planetu Zemi na babetě, jako mistr Zvěřina blahé paměti do Prahy, protože jinak si nedokážu představit, jak by bylo možné, aby je mariňáci dostali flusačkou. Anebo se nám jen naftařská lobby snažila vnutit myšlenku, že pokud budete jezdit na vodu, potáhnete se staženým vocasem do prdele. Úplně jasno v tom bez nějaké vhodné rekonstrukce nebude nikdy. Poněvadž je ale téma napadené planety z vesmíru použito osmkrát z šesti scifi snímků, my si ukradneme raději Kulhoše a srovnáme armády a technologie za pomoci fádního stroje času. A jsme tam… jistě už stejně jako já vidíte, jak je kapitán jaderné ponorky zsinalý strachy, že mu až sonar zaskočil, hned co zahlédl periskopem na břehu vozovou hradbu. I velitel M1A2 se v okamžení pomočil, když jeho věž dostala přímý zásah řemdihem. A je mi až trapné hovořit o katapultujícím se kopilotovi z eaglu po spatření interkontinentálních praků. Zkrátka precizně zmáklý souboj technologií. Dál bych se s tím asi nesral, samozřejmě je to zhovadilost, ale to je tak nějak už běžný standard. Tenhle špičkový námět byl doplněný o klasickou skákající kameru (ale opravdu megakrutě jeblou), dialogy odposlouchané v Opařanské léčebně a trapně přehrávaný patriotismus. Paradoxně se však u takových chujovin bavim. Neznám lepší pocit, než se zechcat smíchy po vyřčení nějaké drsňácké hlášky pronesené za pomoci hranaté brady a dramatického pohledu smrťákovi do tváře. Proč tomu nenapálit tři, co?

plakát

Ant-Man (2015) 

Ondřej Sekora by do téhle zvrácenosti (od slova zvracet, rozuměj blít) jistě alespoň zakomponoval nekompromisního mravkolva Ťutínka, ale to by se zřejmě američtí a jiní parchanti zesrali strachy, pročež se stalo nevyhnutelné. Ondra jim ze záhrobí nepomohl. Vzniklo tak dvouhodinové infantilní utrpení určené pro nepříliš chytré děti. Pro debilní fracky. Neskutečně trapné pokusy o vtípky, dialogy jak z céčkových sraček a nepříliš živě vypadající gumoví mravenečci. Jo, tak to tam všechno bylo, asi proto má nevtipný, nemastný a neslaný mravenečník 75%, protože výše jmenované atributy jsou společností žádány a úspěch takové kokotiny je zaručen. Příště bych gumavence nechal bez nohou a mohli by po nakopnutí pískat, mluvit by se taky už nemuselo, stačily by praskající bubliny z nosu a věřím, že se další superpičus vyšvihne nad 100%. Že to není možné? No, i já doufám, že se mi to jen zdálo. Dvě pizdy dávám jen proto, že dnes nechci ještě více traumatizovat zmíněné děti, když mají pololetní vízo plné šestek a vodnatou hlavu. No, a taky trochu za ztracenou Evanželínu.

plakát

Obří vosy útočí (2012) 

Všem, ale opravdu všem nepřátelům, tedy vlastně celé planetě, snad jen kromě dua AA (přátelům alkoholu a Alzheimerovi) přeji, aby se jim stalo to co mně. Tedy to, že v mém standardním stavu nefunkčních neuronů týlního laloku přečtu leda hovno. Někdy dvě…a mám i rekord. Ale dosti vychloubání. Zkrátka jsem svým šíleným sklivcem pohlédl do programu a skrze mlhovou duhu spatřiv Kozy útočí, zařval jsem touhou… i jako pravý skaut jsem nelenil a připravil penis pro sexidiscohrátky. Vše připraveno, provázek, rybička, sirka a kilová tuba s ondulovanou indulonou, jenže…všude se jen digitálně píchá, pravda, jen já v šoku analogově držím v pinzetě umřelý peníz a proklínám všechny (dva) Cyrily a Metoděje, kteří mě se svou hlaholicí dokázali dokonale zmást, ano, i mě, svatého. Peytlzaplať nás brzy kulturně obohatí kobylky z Afriky, a pak se již nikdy nestane, že bych byl zklamán skrze název díla. Díky intelektuálnímu přetlaku od koberečků bude i Barbánek krvavej mazec a útočící vosy, ty vole, Ahmede, to bude nekřesťanský dildo. Film stál za píču stejně jako je Alláh Aghbar.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Ale ne, zase tak Hrozný to nebylo. Ale ta slavná osmička mohla být dvakrát lepší než ovčáci čtveráci, pak by byl ovšem výsledkem čurák na kvadrát..., ale dosti mých dokonalých matematických hříček. Roztahanější střeva jsem snad zaregistroval jen u Kila Blila, a ač každý interleguán předčasně ejakuluje u každého sebeblbějšího dialogu, protože Kventin pičo, tak po takové dávce nicneříkajících blábolů by musel mít všechny tři koule vyždímané, já si všechny čtyři rozmáčkl nudou a byly to kruté hodiny. Nakonec i snímek ukázal, což je zřejmé, že koule bolí všechny stejně bez rozdílu barvy kožešiny, snad jen vodníkům je to u prdele, to jsou mlíčňáci. Ty kurvy zelený. Zeloameričani. Nicméně srát na rasy, což ovšem Kventin nepochopil a pořád mě tím ubíjí, což je čistě můj subjektivní názor, ale mě tím neskonale vytáčí do vrtule. Jak bylo stokrát napsáno, jsem jako další triliony pro zkrácení stopáže u samé prdele a bylo by to za bůra. Netvora od VHS mám převelice rád, ale stejně mi to trošku zavání z hovna bičem a pozérstvím, kteréžto přejímají jeho nekritičtí a záhadně vnitřně rozervaní fanoušci, aby jim vyrostlo o osm hrozných čísel péro. Nestane se tak, želpeytla. Čtyři pizdy dávám vlastně jen skrzevá Kurta Džeka Russella, zbytek ansáblu mě více či méně sral, včetně mého černého oblíbence. Ta monotónnost je více než zřejmá a nebýt rejžou výše zmíněný pošuk, možná bych to po půl hoďce zabalil. Na Džanga se vždy rád mrknu, tohle si už nedám, tedy je má veledůležitá čtyřka za Osmičku vlastně fajn a plně adekvátní.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

01011100101 a kurva!!!