Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbení režiséři (10)

Christopher Nolan

Svérázný režisér, jehož práce je vždy naprosto a zcela vidět. Filmy, nad jejichž scénářem, režií a produkcí má neotřesitelnou moc, vypadají přesně podle toho, a že se opravdu JE na co koukat. Díky!!!

Michael Mann

Éra 90.let patří jemu - Michaelu Mannovi. Skvělý režisér s naprosto odlišným způsobem filmařiny, než jeho kolegové. Člověk, který si libuje v obrazech a oproti tomu i v syrových přestřelkách či dramatických zvratech. Dal vzniknout nejdokonalejším filmům, které byly ve svém žánru kdy natočeny - Poslední Mohykán, Nelítostný souboj, Muž, který věděl příliš mnoho.

Miloš Forman

Režisér, jehož filmy člověk pozná naprosto ihned. Způsob jeho zpracování se ve všech epochách vymykal aktuálnímu způsobu filmování. Miloš Forman je režisér, který si po celou svou kariéru šel naprosto za svým a vše co dělal, dělal podle sebe. Každý jeho film je dílo k zapamatování, do puntíku propracované. Má můj obdiv a úctu za vše co kdy dokázal.

Tim Burton

Mistr iracionálních a ujetých filmových absurdit, člověk s neuvěřitelnou fantazií a smyslem pro obraz. V každém jeho filmu je něco zcela nezaměnitelného - je u něj opravdu těžko říct, který film je nejlepší. Každý je zcela originální, i když zcela jasně zařaditelný.