Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Rivalové (2013) 

Naprosto strhující drama, které je vyšperkované hereckými výkony. Hans dostál svému renomé jakožto jeden z nejlepších atorů filmové hudby. Pro mě filmový zážitek poslední doby. A co se týče kamery a střihů bylo fantastické se na to dívat v kině......AMAZING!!!!

plakát

Aim High (2011) (seriál) 

Nevím jestli je na škodu, že díly jsou krátké, ale každopádně má to kouzlo v tom, že musíte vidět další díl!!! Je tam pěkně zkloubena komedie s akčností. Seriál je to s velikým potenciálem. Uvidíme kam ho tvůrci dostanou.

plakát

Veterán (2012) 

Film není ani tak o akci, jako o soucitu, lhostejnosti a bezpráví lidí. "Bad Ass" se může stát kdokoliv z nás. :-) Mě se film líbil a 4 hvězdičky to pro mě má z prostého důvodu, že sympatizuji s námětem a příběhem. Ať už je herecký um jaký koliv.

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Hezky zpracovaný film, o dětské nevinnosti a fantazii, která nemá meze. Je to krásně emocionálně spojené dohromady s nástrahamy dětsví. Kdy si můžete vytvořit vlastní svět, kde ste si pány. A vše je krásné a pohodové. Krasný film, který je nejen pro děti, ale i dospělé. (Musim říct, že během filmu mi ukápla i slza).

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Quentin natočil nejlepší western za poslední dekádu!!!!!!!!!! Herecké výkony naprosto fenomenální!!!!!!! To co je osobité pro Quentina, to ztvárnil v tomto westernu a je to naprosto perfektní!!!!!! Scénář je famózní, humor ve filmu je skvělý. To co dělá Quentina osobitým, to dal do tohoto projektu. Pro mě osobně to má 5hvězdiček. Sběr nominací na Oskara je jen formalitou.

plakát

Sousedská hlídka (2012) 

No popravdě, netušim jak to ohodnit. Místama jsem se i smál. Když to nebudem brát vážně tak fajn 3hvězdičky. Je to opravdu nenáročná komedie, která má své kouzlo, tím myslím Jonaha Hilla který je tam nejvtipnější ten zachránil celou tuhle komedii. Jinak by to šlo opravdu do odpadu jak už tady bylo zmíněno. Pokud chcete usnout a o ničem nepřemýšlet tohle je asi volba........ Jinak pro mě velké zklamání.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Velice zajímavý počin. Tento seriál mě chytnul hned od prvního dílu(pilotu). Herecký výkon hlavního hrdiny je výborný, kamera je skvělá. Má to děj, spád, rychlost, akčnost, zápletku. Herecké osazenstvo neokoukané což je super. Prostě paráda!!!

plakát

Skyfall (2012) 

Prostě nádhera, kde mám začít. Od fantastického Javiera Bardema až po M, samozřejmě nesmíme zapomenout na Daniela Craiga. Nechyběla tomu akčnost, napětí, trocha sentimentality. Tato 23. Bondovka je herecky nejkvalitnější od éry co se stal Bondem Daniel Craig. Práce s kamerou je fantastická. Tato bondovka je prostě skyfall. Strhující.....

plakát

Šedovlasý pán (2007) 

Kvalitně zpracovaný thriller. Škoda jen, že režisér nevyužil podle mého vícero podstatných věcí týkající se případů. Jinak atmosféra a prostředí té doby je zpracovaná velice hezky a ztvárnění samotného Fishe mohlo být i syrovější. Je to přece film o sériovém vrahu, který byl psychopatický a trpěl všemi možnýmy sexuálními úchylkamy. Ale i tak kvalitní.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Dlouho jsem se takhle v kině nebavil. Komedie, která má vše co potřebuje, aby byla kvalitní. Já jsme odcházel z kina naprosto spokejený. :-))