Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (117)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Když jsem šla do kina, čekala jsem něco víc....všichni o tom mluvili jako o něčem fantastickém....nebylo to špatně, ale Tim Burton mě prostě asi zas tak neoslovil...

plakát

Anna Karenina (2012) 

Pořád jsem přemýšlela, jak tenhle film zhodnotit...nakonec jsem dospěla k závěru, že se mi líbil. Když jsem vylezla z kina, měla jsem z toho hodne rozpačitý pocity...chvílema jsem měla chut říkat, ze to bylo krásný, chvílema zase, že nevim, jestli se mi to vůbec líbilo...Ale líbilo se mi to. Herečka Keira Knightley je moje nejoblíbenější herečka, hlavně kvůli ní jsem do kina šla...A film mě donutil k tomu si v co nejbližší době přečíst knížku!

plakát

Ano, Giorgio (1982) 

Zpěv byl samozřejmě krásný, ale herecké výkony byly opravdu špatné, místy se člověk musel i smát...Podle mě měl L.Pavarotti zůstat radši jen u toho zpěvu, tam podává bravůrní výkony, ale herectví nechat na někoho jiného :). I když K.Harrold byla leckdy ještě horší...

plakát

Atlas mraků (2012) 

Minimálně první půlhodinu jsem se opravdu hodně ztrácela...ale pak jsem se docela chytla a líbilo se mi to. Zpracování je skvělý, hlavně teda masky atak, mám trochu slabší žaludek, takže některý scény jsem nemusela, ale to je moje věc....Upřímně si nejsem vůbec jistá, jestli jsem to pochopila správně, ale myslím, že to bude u mě podobný jako u Počátku- čím víckrát to uvidím, tím líp to budu chápat...snad :-).

plakát

Avengers (2012) 

Jako jo, bylo to hezký....Avengers (juhuu, super), ale upřímně- často mě to nudilo. Ale nedokážu tomu dát míň jak 4*...už jenom z principu, že by to přeci MĚLO být hodně dobrý...a nedokázala bych ty "zachránce světa" ponížit na 3* :D.

plakát

Bambi (1942) 

Tuhle pohádku jsem milovala. Měla jsem i knížku a puzzle...:D

plakát

Bídníci (2012) 

Na film jsem se hodně těšila a nezklamal mě. Možná je to tím, že jsem neviděla ani jednu z dalších adaptací a ani jsem knihy nečetla, i když už je mám doma a chystám se na to...takže asi nemám to porovnání, které má většina z vás. Možná jsem za to i ráda, protože pokud bych film zhlédla až poté, co bych přečetla knihy, asi by mě zklamal- nemám ráda, když se půlka věcí z knihy ve filmu vůbec neobjeví, ale tak je to většinou...Konec mě opravdu dojal, všichni v kině začaly šustit s kapesníky :D, ale co mi vadilo- neřekli tam skoro žádnou větu, normálně vyslovenou větou, kde by nezpívali...já mám hodně ráda muzikály, ale v muzikálech se i, pokud dobře vím, mluví...a také mohli občas trochu rozšířit záběr- ne pořád jen natáčet hlavu zpívajícího, ale to mi ještě tak nevadilo...Hudba byla krásná. I když má film své mouchy (možná spíš mušky), tak se mi hodně líbil a hlavně ve mně zanechal silný emocionální zážitek, takže pro mě je to tak 90%. Pozn.: přesto, že se mi film líbil, tohle je fakt vtipný: https://www.youtube.com/watch?v=IBYfA3zTxFE#t=241

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Vůbec bych nečekala, že se mi tak bude líbit pohádkový seriál, ráda ho sleduju, i když víckrát bych se na to asi nekoukala....časem omrzí ;)

plakát

Černá labuť (2010) 

Já nevim, já prostě na takovýhle psycho filmy moc nejsem =člověk nad tím akorát pak hrozně dlouho přemýšlí, furt to má v hlavě, kdyby to alespoň bylo něco hezkého, nad čím pak může přemýšlet, ale tohle....A některý scény jsou opravdu strašný! Ale za kvalitu zpracování a herečku Nataliu Portman dávám 3*.