Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (117)

plakát

Matilda (1996) 

No....docela strašný.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Ze začátku to byly jen samé barvy, zajímavé záběry, kýče,..ale skoro žádný děj. Potom se to ale rozběhlo a líbilo se mi to! I když to samozřejmě mohlo skončit líp...:) Jediné, co mi vadilo, byla ta hudba- na to, že je to z roku 1922, tak byla naprosto dnešní...

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Nejlepší výkon podal podle mě Christoph Waltz alias svinský německý důstojník...ale celkové obsazení i provedení je výborné.

plakát

Neboj, jsem v pořádku (2006) 

Shosanna si asi oblíbila neveselá dramata...:) Tohle se mi líbilo, jak herecké obsazení, tak zpracovaný námět, i když to neskončilo nijak vesele...Kad Merad se u mě tímto filmem vyšvihl dost nahoru, protože jsem ho viděla nedávno stejně dobře hrát v komedii i v rodinném filmu... Sama sebe jsem mile překvapila, když jsem celou dobu věděla, co se tam děje- koukali jsme na to ve francouzštině s francouzskými titulky...

plakát

Vítejte u Ch'tisů (2008) 

Skvělá francouzská komedie s příjemným hereckým obsazením...pokud neumíte ani trochu francouzsky, tak se podívejte určitě s dabingem, protože by to jinak úplně ztratilo ten smysl, proč je to vtipné...:)

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Nejvíc na tom všem se mi asi líbila kombinace té nádherné francouzské Provence a hudby...J'adore la France..et surtout la Provence!:)

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Žádná sláva, ale koukat se na to dá, na rozdíl od většiny ostatních "Sandlerovských" filmů. 2*-3*

plakát

Hon na myš (1997) 

Jako malá jsem se u toho mohla potrhat smíchy....teď už to ale tak neocením.