Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (860)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

No to je sračka že bych blil. Ale chápu, že leckterej neomarxista se u téhle slátaniny tetelí blahem.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Ale jo, celkem průměrná sci-fi na kterou se dá dívat.. Díky nádherný samici Charlize dávám za tři..

plakát

Aftermath (1994) 

Kdo z nás by býval bez tohoto díla tušil, že Mr.Bean má i své temné alter ego....?

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Nadprůměrná kriminálka s nadprůměrnými výkony herců a skvělým dějovým spádem..

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Téma, které mohlo být využito, pokud by se ho ujmul někdo kdo nemá potřeba lézt židům do řiti, na 200% a výsledkem mohla být našlapaná jízda a upírská řežba, při které by plesal každý fanda hororu. Bohužel se toho ujmuli lidé, jejichž cílem bylo za prvé postavit seriálový pomník židovským pohádkam na téma, o němž se pod zákonem danými trestními sazbami veřejně nediskutuje, a za druhé "ohromit" diváka neustálým brečením a protáhlými trapnými emocionálními scénami. Body 1. a 2. u mě konstantně vyvolávaly naprosté zhnusení a nudu. Celkově obrovské zklamání. Za pozitivní zmínku stojí snad jen vynikající výkon Richarda Sammela.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Kult... Nikdy nezapomenu na večery u TV Nova v půlce devadesátých let, kdy jsme jako odrostlejší děcka společně s rodiči dychtivě hltali každý nový díl...

plakát

Akta X - Film (1998) 

Velmi dobré, připomnělo mi to léta strávená u seriálu v 90. letech. Poprvé v životě jsem sledoval X Files v původním anglickém znění a musím říct, že hlasy Muldera a Scully v českém dabingu se mi líbí víc než jejich originální hlasy!

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

Z téhle série mám smíšené pocity. Anderson je MILF jak má být, tam je všechno v pořádku, stále hraje svěže a její projev nepostrádá ostrost a jiskru. Zato Duchovny mi tady přišel už velmi unavený a vyhořelý a jeho hraní jsem mu prostě nevěřil... Jako kdyby to prostě odehrál už jen z úcty k tradici a nic víc. Co se týče epizod tak první a poslední jsou super, zbytek tak nějak průměr, ta epizoda s shape shiftingem mi přišla na palici a stupidní, to měla být jako parodie? Celkově je to pro sérii 10 průměr, ne víc než tři hvězdy.

plakát

Akvabely (2007) 

Nádhera... Tak něžně natočený film už jsem dlouho neviděl. Pauline mně zaujala poprvé svým účinkováním ve videoklipu k písni Private Lilly od Moriarty. A to ani ne tak svou nahotou jako neuvěřitelnou typovou a výrazovou podobou s jednou mou bývalou přítulkyní.. Navíc její minimalistické (ne)herectví mně už onehdy okouzlilo... V Naissance des pieuvres ho předvádí s nevídanou křehkostí a opravdovostí...