Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (860)

plakát

Parazit (2019) 

Teda to byla jízda od začátku do konce, nemám co vytknout. Mix černé komedie, dramatu a sociální sondy, který mi chvílemi připomínal svou atmosférou skandinávské Hodejeggerne.

plakát

Párty Hárd (2019) 

Kurňa to je tak krásně lidový a zároveň tak moc přestřelený a ujetý, že si člověk u toho zároveň lebedí a cejtí se v tom jak doma a zároveň si říká "do prdele to je hnus, jak něco takovýho může někoho napadnout dát do filmu". Tak jako tak, já se u toho upřímně nasmál jak u málokterýho českýho filmovýho počinu posledních 25 let. Jsem zvědavej co z péra Řezníka vypadne příště..

plakát

Pomsta (2019) 

Kurna tahle role Adkinsovi sedla jak prdel na hrnec. Tihle drsnaci ala Boyka mu proste jdou.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Vrcholem série je pro mě čtyřka, ale i tady se Sly, na to že je to už dědek, předved v kvalitním zakončení celé série. Díky TRT z něj pořád ještě stříká tesťák, akce je brutální a nemislosrdná, děj přímočarý a jednoduchý. Připomínka akčňáků z 80. a 90. let.

plakát

Slunovrat (2019) 

Neskutecnej mindfuck.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) odpad!

Snad už tahle hrůzostrašnost touto potřetí nastavovanou kaší se zvraek a hoven skončila...

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Prachsprosta vykradacka predchozich dilu, slatanina, sestkrat nastavovana kase. Dej o hovne, nuda. Hlavni hrdinky lesboidni feministky. Film zamerne zanedbava muzsky element, hollywoodsky neomarxisticky Jude si opet mne ruce, dalsi davka neoliberalniho jedu do zil nicnetusicich mainstream goju. Par kvalitnich momentu a aspektu filmu - kratka scena s digitalne upravenym Arniem na zacatku filmu, skvele triky a kvalitne zvladnute akcni sceny, postava stareho T-101 ktery hlaskuje ostosest s riznou suchosti, za kterou by se nemuselo stydet ani Bondovo Martini. Dobry komentar: Asia_Power, AllShallFall

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Dobrý triky a nějaký lekačky, jinak podprůměrná uslintaná slátanina pro děti, místy totální nuda. McAvoy je tady totálně na pěst.

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

Co si budem povídat, časy nadupanejch X-menů s Wolverinem a spol. jsou pryč. Teď je tady banda kinderáků a extrémně nesympatickej McAvoy... Bavila mě Sansa a její albín kolegyně s mančaftem mimozemšťanů, zbytek herců stál za hovno, děj stál za hovno, akční scény se Sansou v pohodě. Na víc než tři hvězdy to není. Další X-meny prosím už ne. Zajímavý komentář: kinderman.

plakát

Zaklínač - Série 1 (2019) (série) 

První season mám za sebou, takže pár postřehů. Knihy jsme nečetl, zato jsem fantický fanda hry Witcher 3, která je podle mého názoru mistrovským a neopakovateným počinem. K seriálu: Cavill se role Geralta zhostil poctivě a odvándí slušný výkon, hlas se mu povedl, suché hlášky taky, akce je dobrá. Proti obsazení Ciri nic nemám. A teď začíná tragédie, proč je v roli Yennefer napůl Indka která vypadá na 18? Proč je casting plný negrů a kříženců? Pokud se nemýlím příbeh vychází z mytologie centrální Evropy a je reáliemi zasazen někam do středověku! Tohle je fakt na poblití, ale od Netflixu jsem samořejmě nic nečekal, současná Amerika je kulturně marxisitcká žumpa se vším co k tomu patří. Hře tohle samořejmě nesahá ani po kotníky, ale což, běžný US konzument to zhltne i s obalem. Středoevropan na mnoha místech pravidelně pláče... Můžem se jen domýšlet jak by to dopadlo, kdyby se do toho pustili Poláci sami, bez zkurvené americké politické korektnosti...